torsdag 2 augusti 2012

Framkallning


Häromdagen framkallade jag ett gäng bilder. Så sällan det blir, alldeles för sällan. Visst är det mysigare att kolla på fotografier i ett album framför att kolla på samma bilder på datorn eller i kameran?! Nu ska jag bara se till att sätta in bilderna i albumet och skriva någon rad till. Jag vill åtminstone skriva vilken månad och vilket år det är. Nästa år har jag säkert glömt var och när bilden är tagen, så det är nog bäst att anteckna det. Några bilder kanske scrappas, när den lusten har återfunnit sig.

Brukar du framkalla fotografier?

12 kommentarer:

 1. Ja,framkallat alltid & har ett gäng Fotoalbum :D
  DE tittas i dem mé :wink: /Kram Kram

  SvaraRadera
 2. - ja, de är så fina! synd att de håller på att försvinna!

  SvaraRadera
 3. Mysigt med framkallade bilder, jag framkallade ett gäng för inte så längesen. Jag gör det till och från, det är roligare att hålla bilderna i handen än att bara ha dem på skärmen. Men visst jag framkallar ju inte allt, det skulle nog bli för mycket ;)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Var gärna med och tävla i min "Helgens Blogg" här : http://alexics.blogg.se/2012/august/helgens-blogg.html#comment !
  Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Vad duktigt och vad roligt! Man älskar ju foton men tiden flyger iväg.
  Jag försöker fixa fotoböcker men jag är dålig på det också...

  SvaraRadera
 6. åh så härligt! framkallade faktiskt också några bilder för ett tag sedan, det är så roligt :D

  SvaraRadera
 7. Det är synd att jag inte framkallar oftare. Borde kanske börja med det.

  SvaraRadera
 8. Visst är det roligare att hålla bilderna i handen än att se dom på skärmen!

  SvaraRadera
 9. Fotoböcker är ju riktigt roliga!! Jag funderar på att skapa en fotobok av mina instagrambilder.

  SvaraRadera
 10. Jag hålle verkligen med dig, det är mycket roligare att bläddra igenom ett fotoalbum än att sitta vid datorn! Jag har varit väldigt dålig på att framkalla bilder senaste åren men det får det bli bättring på nu när vi gått vår dotter :)

  SvaraRadera
 11. Jag framkallar ALDRIG vanliga bilder hos nån firma. Jag fotar massor....och väljer ut bilder som jag redigerar och skriver ut själv. Mina "apparater" samarbetar mkt bra tack vare digitalfotografen som fixar dom åt mig typ vart tredje år...
  Jo, det ÄR dyrt! Men väl värt pengarna enl mig.

  Fotoböcker gör jag oxå.....har provat 4 företag och det absolut bästa är photohome.se.

  SvaraRadera