måndag 27 augusti 2012

LyckostigenDet här är en bok jag verkligen gillade! Boken heter Lyckostigen och är skriven av Anna Fredriksson. Boken är en relationsroman och den var lättsam att läsa och det var svårt att släppa taget om den. Jag kan verkligen rekommendera boken, fast att jag inte fastnade för någon av karaktärerna. Det var ingen jag kände empati för, det var ingen jag tyckte verkade vara en rolig prick och det var heller ingen jag hatade.

Nu är det dags att börja läsa en ny bok!

7 kommentarer:

 1. Var gärna med i veckans blogg, kommentera bara att du är med :D
  http://byfia.com/2012/august/veckans-blogg-1-2-3.html#comment

  SvaraRadera
 2. Ah...Tack för Boktipset :D
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. sv: tack du! :D kände mig rätt piffig. ^^,

  SvaraRadera
 4. Vad kul med lite boktips, kan behövas nu inför långa höstkvällar.

  SvaraRadera
 5. Visst vill man ha boktips, särskilt nu!

  SvaraRadera
 6. Den boken ska jag lägga på minnet! :)

  SvaraRadera