lördag 18 augusti 2012

Mamma 72


Idag har vi firat mamma, som fyllde år den 4 augusti. Eftersom vi var på bröllop då, blev firandet uppskjutet. Mina syskon och syskonbarn var också med. Det var självklart roligt att träffa dom också. Då vi firar semester på olika tider under sommaren, så är det inte så lätt tajma in träffar. Hos mamma åt vi god smörgåstårta. Jag kom på just nu att vi faktiskt missade att sjunga Ja må hon leva. Kan man ta igen det nästa år?

PS. Diademet är givetvis pålagt i efterhand. Mamma hade alltså inte det på huvudet. DS.

13 kommentarer:

 1. Aha! Men då så tycker vi lite lika i alla fall då då... :)

  Då har vi kalasat båda två idag då då... Här här syrrans tös firats...

  SvaraRadera
 2. Åh mysigt med kalas/fest.

  Då har du inte sett filmerna heller? :)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott till din mor :)

  Sv: Ja, det kommer kännas väldigt konstigt i morgon! :P

  SvaraRadera
 4. Så fint...
  ***Grattis*** Mamma 72 i efterskott :-)
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Nä, jag har inte heller sett filmerna!

  SvaraRadera
 6. :lol: Vilken himla fin blogg du har. Hamnade här efter att du kommenterat på Pernilla Wahlgrens blogg. Tack för att du tar upp detta med reklamtjejen och tvättmedlet. Jag blir tokig när jag ser henne. Hennes ångest för solkiga klädet. Läkare?? Hon finns på samma reklam i Norge. Troligen dubbad. Ha en fin söndag kväll.

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Vi har tidigare gjort ett bloglovinbyte :) Men ny har jag en ny blogg! Följ denna istället(annars tar jag bort dig), glöm inte skriva vilket nummer du blev! :) Jag följer fortfarande dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja, ett stort GRATTIS till henne!! :D

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att du fann min blogg via Pernilla Wahlgren. Jag brukar läsa hennes blogg dagligen, men jag kommenterar inte alla inlägg. Hoppas du kommer tillbaka hit!!

  SvaraRadera
 10. Tackar så mycket!

  SvaraRadera
 11. Sv: Jaa verkligen :D

  Grattis till din mamma! :)

  SvaraRadera
 12. Grattis i efterskott till mamma!

  SvaraRadera