söndag 12 augusti 2012

Vill du köpa?Reklam ska ju locka oss konsumenter att köpa just den där produkten som det görs reklam för. Reklamen ska locka, läska (om det är mat, godis eller dryck) och försöka övertyga oss att varan är perfekt! Jag tycker inte att denna reklam för vanish crystal white övertygar mig. Jag blir inte ett dugg lockad! Kvinnan verkar var så ängslig och försiktig. Hon övertygar mig inte ett dugg! (Vad spelar det för roll att hon är läkare?)

Vad tycker du  om reklamen?

7 kommentarer:

 1. Jaaa visst var dom! :)
  Ja jag har också tänkt på den där reklamen, jag stör mig på att hennes röst låter så osäker och blyg. Inte ett dugg övertygande. Och dessutom är de där vanishreklamerna så gammaldags! Haha. Det är som om de har stannat i 90-talet tycker jag :D

  SvaraRadera
 2. Näe...Jag gillar den inte :|
  Ha en skön Söndag fina du/Kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig! Har sagt det flera gånger....vilken ängslig männniska!

  SvaraRadera
 4. Visst låter hennes röst osäker och blyg?! Det känns som att hon inte trivs med att hon filmas.

  SvaraRadera
 5. Ja, hon är verkligen ängslig!

  SvaraRadera
 6. Ja det låter verkligen så. Tycker det är rätt olikt den typen av reklam! De brukar ju ha så överdrivna och jättehurtiga personer som nästan är fööööör hejpåiga liksom.. så det var rätt lustigt att de valde henne..

  SvaraRadera