lördag 8 september 2012

Äntligen fredag!!

20120907-201306.jpg


Jag har haft en trevlig vecka på jobbet, men nu är jag trött. Det känns otroligt skönt med helg!!! Helgledigheten började med en hundpromenad. Det blev en särskilt trevlig sådan, eftersom vi mötte en annan hund. Och inte vilken hund som helst, det var ju av samma ras!!! Det är inte så ofta man möter en annan hovawart, så det kändes extra kul. Det är svårt att tro att det är samma färg, eftersom de inte är i samma färg, men det finns likheter. De uppträdde på samma sätt, de lekte på samma vis och vissa drag var lika.

20120907-201318.jpg


På kvällen blev det vin, räkor och några kräftor. Vad gott det var!! Men tyvärr känns det väldigt tröttsamt att skala. Det är väldigt mycket jobb för knappt något kött alls. Det är lite mat för pengarna kan man ju säga. Gott var det i alla fall!

Nu ska jag bara njuta av två lediga dagar!!

8 kommentarer:

 1. Men sååå mysigt & vilket vackert foto på voffsen :D
  /Nospuss & Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. sv: Åh tack för din fina kommentar!
  Vad gott det ser ut med kräftor!

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu är det så att eftersom vi har gjort ett bloglovin byte, så tänkte jag berätta att jag har en ny blogg.
  http://nattstad.se/adhdochfoto , är min nya :)
  Säg till om du vill göra bloglovin byte där med!
  kram

  min gamla blogg är http://adhdochfoto.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Nemen vilka sötingar!

  sv: hehe, japp, visst har man kunnat se brudparets frieri på tv ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken talande bild på hundarna!

  SvaraRadera
 6. Ja, de är riktigt söta!

  SvaraRadera