söndag 9 september 2012

Laxfiske i Jemen

[gallery link="file" columns="4"]

Lite kort om dagen:
Först en hundpromenad på ca 6 km.  Under tiden snurrade två tvättmaskiner. Hem igen. Efter tvättmaskinstömning och frukost, bar det av till gymmet. Det är andra dagen i rad, som jag tränade. Det är så härligt, när man märker att man orkar tyngre vikter. Jag känner mig stark!! Efter träning och mat, hyrde jag och min man tre filmer på Hemmakväll. Vi såg ikväll filmen Laxfiske i Jemen. Jag kan väl inte direkt påstå att filmen var dålig, men den var heller inte den bästa jag har sett. Den var trots allt en feelgood-film.Och i morgon är det redan måndag...

7 kommentarer:

 1. tror jag hoppar över den filmen då ;)

  SvaraRadera
 2. Har nog bara hört blandad kritik om den filmen, så vet inte om man ska se den eller ej :)

  SvaraRadera
 3. Nä, se den inte.

  SvaraRadera
 4. Visst är det så!!! Det blir en mening med träningen!

  SvaraRadera
 5. Det kan du göra!

  SvaraRadera
 6. Tyckte inte heller att filmen var något speciellt, söt men lite seg!

  SvaraRadera