söndag 30 september 2012

Sankt Jörgen Spa


Idag har jag haft fantastiska timmar tillsammans med min man på Sankt Jörgens Spa. Först tränade vi på deras fina gym. Därefter var vi  inne på själva spat. Vi valde att göra en sparitual. Vi fick några produkter, såsom ansiktsmask, bodyscrub och lite mer. Man fick göra en behandling på sig själv. Ritualen gjorde man i viss ordning. Emellan produktanvändandet, skulle man basta, simma, vila på varma lavastenar eller koppla av i en gungande säng. Så skönt och avkopplande det var! Jag kan varmt rekommendera detta plejs! Väldigt trevlig personal var där, dessutom.

Innan vi åkte hem, åt vi en god middag på restaurangen. Det blev fisk, vilket jag inte äter särskilt ofta. Man blir smart av fisk, har jag hört. Nu är man allt trött. Men på ett väldigt skönt sätt.

10 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut :)

  En metaforisk text..

  SvaraRadera
 2. Åhh så mysigt det verkar :) Kul att hitta nya bloggar att besöka!
  Ha en fin söndag kväll!
  //Maya

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att komma iväg sådär ibland :-)

  SvaraRadera
 4. ~ Underbart ~
  Ha en fin Måndag/Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Vill du vinna en häftig Chokladfontän?

  Kika in i bloggen för att delta i tävlingen...

  SvaraRadera
 6. Låter riktigt härligt. Jag känner att det börjar bli dags för ett spabesök snart för oss också. Vi brukar åka till Asia spa i Varberg. Det är också väldigt bra.
  <3

  SvaraRadera
 7. Vad underbart härligt med spa! Hoppas du känner dig pigg och utvilad efter vistelsen :)!

  SvaraRadera
 8. Älskar Sankt Jörgens Spa. Vi bodde där på vår bröllopsnatt, samt varit där ett antal gånger innan och efter. Mysigt. Vilken ritual tog ni? :-)

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar upplevelse det låter som att ni har haft. Skulle du kunna tänka dig att berätta om den i en kommentar på vår sida SpaResorts (http://www.sparesorts.se) så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)

  Sankt Jörgen Spa hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/28/sankt-jorgen-spa/

  SvaraRadera