onsdag 26 september 2012

Svåra att få ner


Vad dessa är svåra att få i sig! De är för stora att svälja hela. Även om jag delar de på mitten, så slinker de inte ner så lätt, trots vatten.  Jag får liksom kväljningar och det känns ju lite läskigt. Tanken att tugga tabletterna finns inte med på kartan. Då känner man smaken alltför väl!

Ge mig gärna tips på hur jag får i mig dessa!!

22 kommentarer:

 1. Sv: Tack så mycket och detsamma! Haha om jag ska vara helt ärligt fattar jag mig inte på bloglovin.. skaffade det för länge sen och har ingen aning om hur det fungerar! Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Snubblade in hit ! Vilken fin blogg du har ! Jag fullkomligt hatar att svälja tabletter , de lyckas alltid sätta sig på tvären ;0)

  SvaraRadera
 3. Oj, de är ju stora som en hel måltid!
  Prova på en sked yoghurt.

  SvaraRadera
 4. Fya så stora...Jag brukar ta kolsyrad dricka,det brukar funka :wink:
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Du får helt enkelt göra som när man var liten, krossa dem och blanda i sylt typ. Eller yougurt. En halv i taget borde slinka ner krossat lätt! :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte någon aning. Äter aldrig tabletter, men Frudin hade ett tips. Kanske med en sked yoghurt?

  SvaraRadera
 7. Usch vilka stora :(. Testa med en sked yoghurt eller två, har själv svårt att svälja stora tabletter, känns som om de ska fastna i halsen.

  SvaraRadera
 8. Oj det var ingen lätt fråga. Jag har lätt för att svälja tabletter van som jag är. Kan ta flera på en gång med vatten. Men när jag var liten mosade mina föräldrar tabletten och strödde över en matsked sylt för att jag skulle ta medicinen. Kanske någonting liknande skulle passa dig. Är det kapslar så kan du öppna dem och strö öven någonting du gillar.
  <3

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får ner dem.
  Prova att lägga dem i någon tjockare vätska? Typ fil, yoghurt, kräm eller så? :)

  Hade en okey dag :)

  SvaraRadera
 10. sV; Det är riktigt gott när det är nygjort och varmt, enkelt när man får främmande =)

  SvaraRadera
 11. Hej...
  Filmjölk brukar göra det lättare att svälja tabletter,prova det.
  Ha det godt./Sölvi

  SvaraRadera
 12. Krossa dom och blanda med youghurt :D Vart har du köpt dem förresten, de har slutat sälja mina favoritsilicatabletter på ica :(

  SvaraRadera
 13. Det roliga är att jag har alltid sett mig själv som sjukt otränad och ovig - det var inte förrän jag började med yoga för ett par månader sedan som jag upptäckte att jag är ju inte alls så ovig som jag trott! Och det allra roligaste är att man ser framsteg så fort, kroppen är ganska otrolig, det krävs inte så mycket för att man ska kunna träna upp sig till att göra positioner man förut trodde var helt omöjliga. Det är väldigt kul att se att kroppen och andningen förändras allt eftersom man praktiserar yoga. Jag kör yogaklass en dag i veckan och hemmaträning ca 1-2 gånger i veckan, hemma jobbar jag inte så mycket på andning utan mer stretch.

  SvaraRadera
 14. Usch de där såg stora ut att svälja. Är det pulver i dem? I så fall kan du öppna kapseln och hälla ut pulvret på något, gröt, fil, kräm osv. Eller röa ner dem i ett glas med dryck.

  SvaraRadera
 15. Vad kul att du gillar min blogg! Hoppas du besöker mig igen!

  SvaraRadera
 16. Tack för tipset! :D

  SvaraRadera
 17. De är verkligen för stora!! Helt orimligt att svälja de hela!

  SvaraRadera
 18. Vilken smart idé att krossa tabletten och blanda i yoghurten!!!

  SvaraRadera
 19. Jag får köra på den idén! Märkte att det inte endast hjälpte med ett glas vatten, när tabletterna var sååå stora.

  SvaraRadera
 20. Det funkade med filmjölk!! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 21. Jag har köpt tabletterna på Lifebutiken.

  SvaraRadera
 22. Det är tabletter och inga kapslar.

  SvaraRadera