torsdag 18 oktober 2012

Om igår och parfym


Igår var jag och mina kära kollegor bjudna på god mat och underhållning av företaget Me University. Vi höll till på en av de nya skolorna här i kommunen. Det blev en trevlig kväll och den blev heller inte för sen, vilket kändes väldigt skönt.

Underhållarna var väldigt roliga. Tyvärr kommer jag inte ihåg namnen på dem. Mycket av det de sade var väldigt roligt. Under deras föreställning, spelade de olika roller och de sjöng sånger. I en av sångerna sjöng de ungefär så här: I skolan hade vi en rolig timme per vecka. Ha! Ha! Man fick sig en tankeställare minst sagt.

Jag har förresten funnit en parfym jag tycker luktar väldigt gott. Inom kort måste jag införskaffa den. Den luktar gudomligt! Parfymen heter Diesel Fuel for life. Har någon av er använt den?

5 kommentarer:

 1. Parfym kan dofta ljuvligt =D

  Jackan är hur go' som helst.

  SvaraRadera
 2. Nix! Den måste jag prova:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 3. Så trevligt!
  Nej,den parfymen har jag inte testat - är allergisk mot vissa dofter,men ska lukta :-)

  Trevlig Helg/Kram!

  SvaraRadera
 4. åh vad kul! Såg gott ut också :D Parfymen luktar riktigt gott!!

  SvaraRadera