söndag 14 oktober 2012

Så blev det!

20121014-183200.jpg


Jag hade helst velat träna idag, men eftersom jag har haft halsont hela helgen, så vågade jag inte.  Man ska ju helst avstå träning, när man är sjuk. Jag fick nöja med hundpromenader som motion idag. Det är väl inte så illa det heller! Tyvärr har det varit gråmulet hela dagen. Imorse fick jag ta på mig regnstället för det hällregnade och Yambo fick ta på sig sin "finkostym".

Annars har vi varit på Allum idag. Jag behövde köpa mig något nytt i klädväg. Ett par enkla svart byxor, en randig top och en svart blus (blusen är faktiskt från Lindex!) fick följa med mig hem. Jag blev positivt överraskad över utbudet på Lindex. Det fanns en hel del fint. En av mina favoritaffärer är annars Esprit, men där blev jag besviken idag. Kanske är utbudet just i Esprit-butiken i Allum dåligt. Jag brukar annars hitta mycket fint där. Vi tog en fika efter en liten stund. Varma mackor med sallad blev det. Så gott!!

Nu laddar jag batterierna inför i morgon. Om en liten stund är det Solsidan som gäller. Är det någon mer än jag som ska se på det?

20 kommentarer:

 1. Hej!

  Gillar du bloggträffar? Då kanske du vill komma på bloggträffen jag ordnar!

  Kika in här för mer information!
  http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/kategori/205035-bloggtraff/

  SvaraRadera
 2. haha ja tycker du är värd och lycka, du har ju försökt så många gånger :)

  SvaraRadera
 3. Det var bra av dig att ta det lite lugnt. Har man ett virus i kroppen ska man vara försiktig :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Nä, jag kommer att ordna dukningen i förrådet där jag brukar ha fest :) Lite stabilare :)

  SvaraRadera
 5. Du är bra på att spamma om inte annat :)

  SvaraRadera
 6. Okey =)
  Njae jag tycker att man ska hålla sig till det man själv tycker om och jag tycker om Harry Potter :)

  SvaraRadera
 7. bra att ta det lungt när man har halsont.

  SvaraRadera
 8. Jag har den både till matlagning som bakning och äter den även som den är... Dock med proteinpulver eller mixade bär eller nötter som sätter smak på den... och som glass och fluff till exempel... :P

  Jag är nog den enda som inte följer den serien tror jag... Spanat in han som hoppade från rymden nu... :P

  SvaraRadera
 9. Bloggträff skulle vara kul att gå på!

  SvaraRadera
 10. Självklart ska man hålla sig till det man tycker om! :D

  SvaraRadera
 11. Så mysigt!!! Lycka till med festförberedelserna!

  SvaraRadera
 12. Tack snälla!!! Det var väl en jämn kamp mellan oss?

  SvaraRadera
 13. Visst är det typiskt det där att man alltid lyckas bli sjuk när man är peppad att träna? Jag laddar för fullt och varje dag vaknar jag med halsont och vågar inte. Helt fel säsong att vara träningspepp verkar det som! :)

  SvaraRadera
 14. Grymt kul är det Solsidan, så det går inte att missa. Här spelar familjen badminton på söndagar så vi kollar lite senare via tv4 play. Tur det går!

  Krya på halsen!

  Kramar

  SvaraRadera
 15. Inget vidare väder, många sjuka nu. Förståndigt att avstå träningen!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 16. Trist med halsonten, hoppas det blir bra snabbt. Här regnar det oxå hoppas det slutar till morgonen.

  SvaraRadera