fredag 26 oktober 2012

Vilken underbar vinst!


Jippie! Jag vann, jag vann!! Jag har vunnit 24 burkar av energidrycken Celsius. Celsius ger mig energi och låter mig ge järnet på träningen. Celsius fungerar verkligen! Du borde testa! Numera kan man köpa Celsius på fler ställen än på träningsställen och på hälsokostbutikerna Life. Jag vet att flera ICA-butiker säljer energidrycken, Jag fick hem alla de 6 smakerna. Min absoluta favoritsmak är cola.

8 kommentarer:

 1. Mina pärons paradisäppelträd. Fick till det ganska så bra där. :)

  Grattis! Jag vann oxå ett flak för ett tag sedan. Min favvo är apelsin. Köpte faktiskt med mig en burk från Ica sist. :P

  SvaraRadera
 2. Tusen gånger grattis =)
  Hur vann du?

  SvaraRadera
 3. sv: tack så mycket! visst kan vi följas på blogglovin'! följ mig och skriv vilket nummer du blev så gör jag detsamma tillbaks:)

  SvaraRadera
 4. Tackar! Genom att gilla Celsius Sverige på Facebook blir jag uppdaterad om deras tävling. Jag deltog givetvis och vann! https://www.facebook.com/Celsiussverige?fref=ts

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!

  SvaraRadera
 6. Åh gott! Då blir man lycklig!
  Grattis :)

  SvaraRadera