onsdag 21 november 2012

Det var denna dag

En gäspande mini-Yambo.

Gäspar gör jag just nu.Jag blir rätt trött av de mörka och korta dagarna. Tänk om det ändå kunde dyka upp lite vinter. Snön lyser upp rätt bra i mörkret. Men snart är i alla fall advent här och det blir mysigt med alla ljusen i fönstren.. 

Efter en härlig och trevlig arbetsdag, begav jag mig hemåt. Jag stoppade i mig lite i magen innan jag stoppade Yambo i bilen och åkte iväg för att möta upp en vän med sin hund. Det var skönt med en härlig promenad tillsammans med en annan hundägare! Hundarna trivs också ihop, vilket är kul.

Hoppas du har haft en trevlig dag!

12 kommentarer:

 1. Yambo är underbar.Krama!

  SvaraRadera
 2. Tack vännen :)
  Vilken fin bild!

  SvaraRadera
 3. Ja nu får det komma snö

  Man tror ju att det är dax att gå och lägga sig ett par timmar efter man vaknat

  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 4. Det låter som en härlig dag!

  SvaraRadera
 5. Naw..Såå söt ♥...
  /Kram

  SvaraRadera
 6. En tävling du kanske vill vara med i?

  http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/11/19/9021083-tavling-i-samarbete-med-solentro/#kommentarer

  SvaraRadera
 7. Det är väl guld, att kunna ta en promenad med en vän efter en lång arbetsdag :-)
  Det är fint med snö, men för min del kan det gärna få fortsätta med varmgrader ett tag till. Snö och barnvagn är inte den bästa kombon ;-)

  SvaraRadera
 8. Jag är trött hela tiden. Känns som om det varit höst, regn och grått i ett år snart.

  kram

  SvaraRadera