måndag 10 december 2012

Instagram

 Ha, ha!! Underbar parodi! Älskade Instagram! Jag känner igen mycket i den här parodin av instagram. Man fotar maträtter, fötter på en badstrand, moln osv. Det är knappast bilder man hade velat framkalla, men man lägger gärna upp dom på instagram och lägger till ett filter. Sedan vill man ju så klart ha så många gilla/likes som helst. Hashtags # används gärna av mig de gånger det funkar.

På Instagram kallar jag mig Junitjej. Följ mig gärna!
Använder du Instagram?

12 kommentarer:

 1. Hahaha! Så rätt, så rätt ;-)
  Ha en bra snöig vecka!

  SvaraRadera
 2. Haha den var bra! Jag försöker faktiskt bara lägga upp sånt osm jag vanligt vis skulle ta kort på annars och som jag skulle vilja framkalla :) Därför jag så sällan tar egobilder haha :)

  SvaraRadera
 3. Självklart använder man Instagram! Bästa sociala medlet på år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är instagram bra? Så enkelt och så blir bilderna så coola!

   Radera