tisdag 11 december 2012

Jorden skakar loss


I söndags kollade vi på Ice Age 4 Jorden skakar loss. Ice Age-filmerna måste vara de allra bästa tecknade filmerna. Dessa kan absolut både barn och vuxna titta på. Jag tycker att karaktärerna är så söta och man skrattar flera gånger. Jag begriper inte varför Expressen endast ger filmen två getingar. Den borde få minst fem!

12 kommentarer:

 1. Sådana filmer kan man aldrig bli för gammal för :)

  SvaraRadera
 2. Dem där pyttesmå djuren är klockrena! :P
  Man dör av skratt flera gånger under filmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de små djuren i Ice Age underbara?!

   Radera
 3. Ice age är så bra :)
  Kollar du med svenskt eller engelskt tal?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg Ice Age 4 med engelskt tal.

   Radera
  2. Tack, detta är en tung vecka för familjen med två begravningar.

   Jag gillar den svenska då jag älskar Sid, de är ju Robert Gustavsson som gör rösten.

   Radera
 4. Härligt med färg tycker jag för det livar upp. :)

  Skönt att du gillar den! Och jag tror säkert att den sitter minst lika fint på dig. Det där är ett drag vi tjejer har att man är så kritisk mot sig själv synd nog.

  Jag tycker i regel alltid precis tvärsemot vad kritikerna tycker när det kommer till filmer.

  SvaraRadera
 5. Den filmen var rätt bra. Fast jag vet inte riktigt hur dom har tänkt tidsmässigt i filmerna, jag har inte direkt stor koll men först så är det människor med, sedan så kommer det dinosaurier och sen är det Pangea. I och för sig så är det ju en barnfilm så man kanske inte ska tänka så mycket.. :P

  SV: Tackar :)

  SvaraRadera
 6. Gillar dom filmerna skarpt, jag mår bara bra
  kram

  SvaraRadera
 7. Jag gillade de första Ice Age-filmerna! Den nya har jag inte sett...

  SvaraRadera