lördag 15 december 2012

Julklappsinköp

När jag steg upp i morse, såg jag att det hade snöat. Det var ganska mycket snö som hade kommit. Vad Yambo blev lycklig över den nya snön! Han både sprang och rullade sig i den. Plogen hade inte hunnit till vårt område än, så det var ganska så modigt i området och på vägen. Jag fick ta det försiktigt, när jag senare skulle åka in till stan.

Min man skulle till jobbet och jag skulle till stan för julklappsinköp, så vi åkte samtidigt in. Jag var på plats ca 10 minuter innan butikerna öppnade. Jag är otroligt glad över att jag var på plats så tidigt. Efter bara en timme var det ganska tjockt med folk på stan.


Jag är glad över att det inte är var dag man ska köpa julklappar. Jag gillar inte köer och trängsel på stan. Jag hittade i alla fall de julklappar jag hade tänkt. Dock var det en grej till mitt ena brorsbarn, som jag faktiskt inte hittade, trots letande i flera butiker med den typ av varor. 
Den vackra snön, som hade kommit förvandlades snart till snöblask. Det är förstås nte konstigt med tanke på nollgradig temperatur ute. Så trist! En temperatur på -5°C är idealet för mig. Det är inte för kallt och vi slipper regnet. 

Hur ska du fira jul? Rösta i högerspalten.

30 kommentarer:

 1. Tack så mycket vännen :)

  Mysig dag!

  SvaraRadera
 2. Javisst är han söt!

  Där har vi fördelen i förskolan, vi är fler och kan dela upp barnen mellan oss. dock saknar vi planeringstid. 1 timme enskild har vi i dagsläget, det hinner man inte mkt på, för man har en verksamhet och planera. Nej det borde bli bättre för alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket viktigt jobb vi har!! Vi lägger förutsättningarna för allas barn i förskolan och skolan. Jag hoppas att föräldrarna förstår att deras jobb också är otroligt viktiga!

   Radera
 3. Sv: Ja kul med ny dator, en extremt liten och behändig, ovant med så liten skärm, men köpte den för att ha den till bloggen och slit och slängdator när jag är iväg :)

  Hundarna mår hyffsat, lite trötta fortfarande, men det går frammåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att hundarna mår bra!! Jag älskar hundar och jag tycker det är viktigt att de mår fint! Visst är det kul med behändiga datorer för att blogga med!

   Radera
 4. Jag håller med dig, det är galet mycket folk nu och det är inte alls kul att trängas!

  Tack för din fina kommentar! Jag blir så glad! Bloggen finns med på bloglovin, bara att söka på adressen! http://franminsidasett.blogspot.com! Du kan ju även lägga till dig som följare inne på bloggen om du vill:)

  Ha en fin kväll!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 5. sv: Tack så jätte mycket, din blogg är också riktigt fin!

  Jag har tyvärr inte lyckats skaffat mig bloglovin ännu, men ska ta och göra det någon dag framöver och då kan vi gärna följa varandra. :)

  Haft en bra dag? :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker definitivt att du ska skaffa dig Bloglovin!
   Vad roligt att du tycker att min blogg är fin!

   Min dag har varit toppen!

   Radera
 6. sv: Visst har de underbara röster! Jag kan lyssna på dem hur många gånger som helst.
  Fin hund du har förresten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min hund är toppenfin! Jag älskar honom så himla mycket!

   Radera
 7. ja det är rätt mysigt och man får en skön julkänsla av det :)

  SvaraRadera
 8. ja det är mysigt och man får en skön julkänsla av den :)

  SvaraRadera
 9. sv. jo de skönt med snö när man kan vara inne :P

  SvaraRadera
 10. Oj, så mycket blötsnö ni fått. Jag håller tummarna för att våran snö inte töar bort nu då det kommit in mildare väder. December har varit helt underbar och kall här uppe norr om Stockholm.

  SvaraRadera
 11. Julklappsinköpen, de få jag gör är avklarade. Och i år blir det inte så mycket jul hos mig. Har flyttbestyr att pyssla med, då jag ska flytta i januari.

  Sv: Tack för fin kommentar. Kul att du gillade mina bilder.
  Välkommen tillbaka!

  Ha de gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Ja visst är det, älskar snö :)

  SvaraRadera
 13. Sv;
  Tack så jättemycket !! :D

  SvaraRadera
 14. hoppas du får en fin söndag och tredje-advent
  kram

  SvaraRadera
 15. Det är skönt att vara ute tidigt så här i julruschen. Sen blir det bara att trängas.
  Må så gott från mig bustanten.

  SvaraRadera
 16. här e de blask..trist. hellre att snön får ligga!
  min hund älskar oxå snön :)

  SvaraRadera
 17. Mmm...Trist på snön här är nästan all borta :(
  Våra inköp är i stort sett klara sååå skönt & vi firar Jul på lite olika sätt p.g.a jobb bla men en God Jul blir ddet ♥...

  Ha en fin tredje advent/Kram

  SvaraRadera
 18. härligt att du hittade iaf nästan allt du letade efter =)

  SvaraRadera