onsdag 5 december 2012

Te och så

Vilket gott detta är! Det är ett av mina favoriter bland påsteérrna.
Mitt i veckan, redan. Dagarna går minsann fort. Tiden rinner iväg, när man både har det bra hemma och   trivs på jobbet. I juletid händer det en del på skolan. Det är firande av advent, Lucia, julpyssel och lite annat. Det är roliga saker alltihop, men ibland rullar det på lite väl fort. Jag klagar dock inte, för jag älskar juletid! Jag känner mig just nu lite dubbel. Allt är roligt på jobbet, men jag ser ändå fram emot julledighet. Visst kan man göra det ändå? Sovmorgnar och lata dagar är inte så dumt. Jag ska fokusera mer på träningen under jul. Det har blivit dåligt av fysisk aktivitet den senaste tiden.

Hoppas du har haft en bra onsdag!

28 kommentarer:

 1. haha okej, men de e lugnt, tänkte bara att du hade tappat min länk haha

  SvaraRadera
 2. Sv: Aw TACK!

  Har du en iphone 5?<3

  SvaraRadera
 3. Ser med fram emot julledigheten, det har varit en tuff höst.. :)

  SvaraRadera
 4. Ska banne mig testa någon gång och se om det fungerar. :P

  Ja det är samma här för den första som man vänjer sig vid blir det nog att man gillar för man vet jue inte om något annat. Är jue som två olika läger annars iphone vs android. :)

  Det där teet verkar gott! Har sett ut fyra nya från four o'clock som jag ska shoppa som är limited edition nu under vintern.

  SvaraRadera
 5. O jag väntar på att jag ska bli piggelin,, har LUST att börja träna på gymmet,, vill ha bättre kondis plus att jag kanske kan få bort min mage.. *HOPPAS i alla fall*
  Min gubbe tränar ca 4-5 gånger / vecka,, så han ska hjälpa mig lägga upp ett träningsprogram,, sen så får vi se om vi tränar ihop eller om det blir helt olika tider. Han tränar när han kommer hem från jobbet klockan 23.00,, å då vet jag att jag INTE kommer att träna,, ska jag träna så är det på morgonen / förmiddagen som gäller,, kanske någon gång på eftermiddagen också, när han kommer hem från sitt förmiddagsskift.

  Ha det allra bäst och sköt om dig.. // Kram Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar också att träna på förmiddagen, men det fungerar inte direkt på vardagarna. Det blir tidiagst kl. 19.00, om jag ska hinna rasta hund och äta något innan. Nu känns det inte så mysigt att dra iväg så sent, när det är kallt och mörkt. Å andra sidan är det väl nu jag behöver träningen mest. Så duktig din man är med träningen!

   Radera
 6. Te är ju så gott på kvällarna och när man är frusen!!!

  Ang Google Anaslytics så är det ganska enkelt (och gratis), man lägger till ett litet script i html-koden på sin blogg och så snurrar det på.
  Jag kör också blogspot på mina bloggar. Kolla in här: http://www.google.com/analytics/
  Jag önskar dig en trevlig torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om Google Analytics, men jag förstår inte var jag ska klistra in koden i html-mallen.

   Radera
 7. Verkligen! Hade gärna velat klicka hem ett exemplar :)

  SvaraRadera
 8. Det är precis den jag har, älskar den. Så god. <3
  sv: Åh det var supermysigt, älskar första advent. Tusen tack för din fina kommentar vännen! ♥

  SvaraRadera
 9. Godmorgon =) Hittade dig på Pernillas blogg och blev nyfiken. vilken trevlig blogg du har här. Ha en fin dag nu // Browneyedgirl

  SvaraRadera
 10. mmm ur gulliga fåglar så vi har utanför fönstret här hemma =D

  SvaraRadera
 11. Det teet såg ut att ha potential, goda ingredienser. Passar bra till jul!

  SvaraRadera
 12. Å det tet är så gott!

  Längtar verkligen till julledigheten nu, den kommer välbehövligt nu!

  SvaraRadera
 13. HJÄLP!?

  Jag har beslutsångest och vet inte vilken nyårsklänning jag ska köpa. Det är just därför jag vill ha DIN hjälp.

  Så checka in på bloggen och hjälp mig, tack på förhand. - http://www.nattstad.se/kelzen?id=5494530

  MVH Denice

  SvaraRadera
 14. Det där teet är verkligen supergott! Speciell med lite farinsocker och soyamjölk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om farinsocker och soyamjölk!

   Radera
 15. Även om man trivs och det händer roliga saker, så längtar man ändå efter julledigheten, så kroppen får vila och återhämta sig

  oh ja, kommer aldrig mer skaffa annat än iphone... skall till och med köpa en mac nästa gång jag köper ny dator =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har en mac mini och vi är supernöjda. Datorn hänger sig aldrig!

   Radera
 16. Ohhh så spännande den tesorten känner jag inte igen, måste testas
  kram

  SvaraRadera
 17. Ååh det teet är så himla gott!

  SvaraRadera
 18. Det är världens godaste te!

  SvaraRadera