lördag 12 januari 2013

Guldstund på lördagenDet är lördag och vila från träningen. Jag har redan tränat tre dagar på gymmet och igår kväll blev det simning. Jag simmade 1 km, men särskilt fort simmade jag inte. Efter morgonbestyr och hundpromenad blev det istället cafébesök. Så mysigt! När jag kom, var det nästan tomt där. Jag valde ett grovt bröd med räkor på. Vad gott med en äggmacka! Till det blev det ett glas vatten.


När mackan var uppäten, lutade jag mig bakåt och läste mer om Mr Grey. Samtidigt drack jag en caffelatte. Jag tror jag var tvungen att läsa 125 sidor innan det dök upp något snusk. Jag trodde det skulle komma tidigare. Jag blev tvungen att vänta på det, men jag hoppas verkligen inte att det bara kommer handla om sex resten av boken. 

Efter en stunds läsning kände jag att jag inte längre kunde uppta min sittplats i kafét. Någon annan kanske behövde den bättre än jag.

22 kommentarer:

 1. Javisst är det! Har du sett någon bra serieapp förresten?! En sån där som gör att bilden ser mer eller mindre tecknad ut och man kan lägga in pratbubblor med olika texter på. :)

  Ska börja i dom där tre böckerna jag oxå bara jag har kommit igenom min tegelsten på tusen sidor. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder serieapparna Strip Designer och Halftone. Jag vet inte om de funkar både till iPhone och android.

   Radera
 2. Låter som en bra lördag...lugn och skön

  SvaraRadera
 3. Sv; Jag vet inte varför, gillar handlingen, ganska så sjuk handling haha...

  SvaraRadera
 4. Ja det är super skönt :)
  Hihi ja visst är hon :)

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Det är rätt skönt med vila emellanåt.

   Radera
 6. Min blogg menar du?=)
  Ja snart så.
  Åh Hobbit var sååå bra.

  SvaraRadera
 7. Vill du bli länkad inför 200+ läsare?
  Gå då in på min blogg och var med i veckans blogg!
  Jag utser en vinnare som kommer publiceras i ett inlägg där jag länkar bloggen och skriver lite om den, vad jag tycker, tips osv.
  Direktlänk: http://emmaaaolssons.blogg.se/2013/january/veckans-blogg-tavling.html#comment

  FÖRLÅT OM DU INTE GILLAR TÄVLINGSREKLAM/OM JAG REDAN HAR SKICKAT EN SÅN HÄR KOMMENTAR INNAN! <3

  SvaraRadera
 8. Sv: Håller med, den är riktigt snygg! :D kram

  SvaraRadera
 9. Jag blev förvånad att den inte höll mer sex än vad den gjorde... den beskrevs ju verkligen i media som en väldigt djupt bok om sex och bdsm :-P Jag älskar den.

  SvaraRadera
 10. HAHA! Jag har tränat i vardagsrummet ikväll. Ja du angående boken så är SEX hela tiden nästan i alla tre böckerna...HAHA!

  SvaraRadera
 11. Jag vill också åka och simma! Det är så underskattat. Har försökt att få med mig Per flera ggr så snart åker jag själv. Det måste vara för att han senast inte orkade simma lika länge som mig. Måste känts hårt för honom att behöva ta tag i den där kanten ;)

  SvaraRadera