tisdag 15 januari 2013

Seg och träning

Jag känner mig trött. Jag sov som en prinsessa, men klockan ringde alldeles för tidigt i morse.  Jag har lovat att hänga med mannen till gymmet i kväll. Egentligen har jag väl kanske ingen särskild lust med det. Det blev faktiskt träning både igår och i söndags (och tidigare i förra veckan), så visst hade det varit skönt med vila.

Dock kan jag inte banga, när jag väl har lovat. Jag vet ju att när väl träningskläderna är på och jag är på plats, så brukar det kännas ok ändå. Det kanske är bäst att ta på sig träningskläderna ganska snart innan jag hunnit ångra mig. Jag har fyllt kroppen med energi, så jag orkar. Det blev tre kokta ägg och en liten grov smörgås.  Dags att kila!


Ha, ha! Jag vet i alla fall hur man tränar på roddmaskinen.

16 kommentarer:

 1. Lycka till :)

  Ja hon är grym.

  Träna lugnt

  SvaraRadera
 2. Träna inte sönder er bara. Kan få tuffa konsekvenser när man går ut för hårt i början. Believe me I know. Roligt dock att ni tränar ihop! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä då. Vi tränar inte sönder oss. Vi kör inte slut på oss själva varje gång. De flesta gångerna kör man mer lågintensivt.

   Radera
 3. Hej! Jag skriver till dig för du finns på min bloglovinlista. Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Jag vill tacka för denna tiden! Vill du ha fortsatt kontakt finns information om det på min blogg.

  SvaraRadera
 4. Bara att hålla med. :)

  Ibland blir man mörkrädd när man ser folk så kallade träning. ;)

  SvaraRadera
 5. Ja, väl på plats och för att inte tala om efteråt brukar det alltid kännas härligt efter träning.
  Men jag gillar att ha gjort det tidigt på morgonen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar också att träna på morgonen, men då blir det hundpromenad innan frukost och efter det är det dags att bege sig till jobbet. Men på helgerna försöker jag träna tidigare.

   Radera
 6. Och det gick säkert fin-fint när du väl kom dit.

  Jag började jogga till min nya bok jag. Den verkar bra, den här också.

  SvaraRadera
 7. Ja alldeles för många i mina ögon. Stackars kroppar som kommer att få ont istället för att må gott som är meningen. Mest är det killar för tjejer är oftast för rädda för att använda sig utav tunga vikter.

  SvaraRadera
 8. Oftast är det just det att ta sig till gymmet som kan vara motigt, väl på plats är det roligt:) (tycker jag i alla fall)

  SvaraRadera
 9. Bra att du kom iväg till gymmet så jag fick heja på dig! :-)
  Vilken schysst teknik grabben har haha!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Haha inte lätt när man inte vet hur man ska göra ;)

  SvaraRadera
 11. Ha, ha! Alla sätt är bra utom de dåliga. Jag tycker också att det är skönt om man kan träna på morgonen. Dock innebär det att jag behöver gå upp kl 5 för att hinna innan mitt nuvarande jobb. Det är liite segt att ta sig upp. Ibland lyckas jag. Torsdagskvällar är mina heliga kvällar, då spelar jag innebandy mellan kl 20-21. Gäller att man inte hinner sega ner sig i soffan innan bara...=)

  Kika in på vår blogg om livskvalité om ni får lust.

  SvaraRadera