fredag 18 januari 2013

swelamp.se

New Port Linus 17

Jag har funnit en fantastisk webshop, som säljer olika slags lampor och tillbehör. Jag kan tycka att det är svårt ibland att hitta fina bordslampor ute i butikerna. Antingen är de för dyra eller så är de inte alls fina. Men hos swelamp.se hittade jag flera fina lampor jag skulle kunna tänka mig. Denna ljusslinga tycker jag bara är sååå läcker. Tänk att ha ljusbollarna i t.ex. en stor glasvas eller på ett stort fat. Eller varför inte runt en spegel. 
Hampshire linn 12
Kablar är ju aldrig så roligt att se. Lampan kan ju vara hur fin som helst, men själva kabeln kan ju störa ibland. Men hos swelamp.se finns fina textilkablar och genast blir det hela finare. Jag visste faktiskt inte att det fanns textilkablar.  Besök shopen du också!

5 kommentarer: