fredag 4 januari 2013

Två nätter i Tylösand

Vilket fint hotellrum!
Då var vi hemma igen efter två nätter på Hotel Tylösand. Vi var där förra året också och vi ville dit igen. Läs mer om förra vistelsen. Denna gång slapp vi någon storm, men det blåste ganska bra ändå.

Vacker utsikt från hotellrummet!
Vi fick exakt samma hotellrum som förra gången, vilket vi var väldigt nöjda med. Det var rymligt och fint. Nu har vi ju fått uppleva Tylösand i början av januari två gånger. Nästa gång får bli under sommaren istället (tycker jag!).


Självklart gick vi ut, trots att det blåste rätt bra. Solen sken ju och ett stormande hav känns rätt mäktigt. Att titta på, får jag nog tillägga. Att vara ute på en båt, när havet stormar, känns inte särskilt häftigt.

Stormigt hav
Man hade kunnat fota havet i alla möjliga vinklar om man hade velat, men ibland blir man feg och vågar sig inte alltför långt ut. 


Något dopp i havet blev det aldrig. Någon modig vinterbadare är jag inte. Jag nöjde mig med att bada inne på hotellet. Där fanns både dubbelpooler och andra bassänger.


Vi har ätit gott och vi har kopplat av på hotellet. Så mysigt det var att slappna av på en "solstol" intill bassängens kant med en god bok. Det är livet, det! Vi tränade också på gymmet, både jag och min man. Så gött det är att svettas! Vi hade en underbar vistelse på hotellet!

Halmstad city

På väg hem idag, stannade vi till i Halmstad för att kolla runt lite grand i city. Jag köpte mig en ny necessär och en borstväska på MakeUpStore. I fortsättningen ska jag inte ha tandborste och smink i samma väska. 


Espressohouse tog vi oss en gofika. Det blev varsin varm macka och varsin kaffelatte. En god apelsinjuice blev det också. Så skönt det var att slå sig ner en stund innan det var dags att köra hemåt igen. 49 kommentarer:

 1. Båda är bra för båda sätter igång fettförbränningen i kroppen. Men konditionsträning som i intervallträning bränner mest. Så en kombo är i mitt tycke bäst. Och framför allt att sköta kosten, kalorier in och kalorier ut. :)

  Härliga bilder på havet!

  SvaraRadera
 2. Sv, tack :) Fin blogg du har!

  Allt bra med dig?:)

  SvaraRadera
 3. Så himla fin blogg! Gjort idag? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du läste väl inlägget? Då hade du inte behövt att fråga vad jag har gjort idag.

   Radera
 4. sv: nice, jag blev följare 257! hoppas du haft en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Oj, låter toppen mysigt!! =)

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysigt det ser ut där:)

  SvaraRadera
 7. Va härligt !! det är underbart att åka bort ibland om då bara för en natt eller två :)
  Nu var det ett tag sedan vi kom iväg sist, men jag tror jag ska önska mig en liten "tripp" i februari när jag fyller år, för visst är upplevelser de allra bästa presenterna !
  Kram och trevlig helg !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när man har "kommit "upp i åren", så är det roligare att få upplevelsepresenter. De flesta grejerna har man ju redan.

   Radera
 8. Låter som ni haft det alldeles förträffligt bra!

  SvaraRadera
 9. Sv: Visst är den? Är sugen på att köpa den men som sagt har jag inte klänning så ofta, haha

  SvaraRadera
 10. Åh då har ni varit i mina hemmatrakter. Bor inte alls långt från Tylösand :)
  Förra året när det var storm var jag ner i Tylösand och fotograferade, riktigt häftigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen vackert i Tylösand!!! I Halmstad är det också fint. Så många fina kåkar det är där.

   Radera
 11. Åh Tylösand är ju supermysigt :) Och vilka fina bilder du har tagit.

  Svar: Jag tror jag får ta och fixa en sån där bloglovin. Verkar smidigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fint i Tylösand! Jag tycker du ska fixa ett bloglovin-konto. Det är enkelt att följa sina favoritbloggar på så vis.

   Radera
 12. Det är så vackert i Tylösand. Var där för några år sedan.

  SvaraRadera
 13. Åh vilka underbara bilder. ..

  Apple allergi? Tja. ..jag tycket det är trögt... man kan inte använda utforskaren till att tanka över låtar böcker och man måste anv. Speciellt program för att hämta bilder. Trögjobbat om man som jag alltid kört pc och haft svårt för mac. Och precis som du säger - en vanesak. Busungen har önskat en iphone och fick testa en under jul. Sen ville han inte ha nån... haha. .

  SvaraRadera
 14. Vilka härliga foton du bjuder på. Tylösand, dit vill jag också någon gång.

  Sv: Du kommer fastna i Pinterest, som en stor bildbank eller hur man nu ska förklara det. Där pinnar du bilder som du gillar och inspireras av. Gör egna boards som de kallas med olika kategorier. Även egna bilder kan man ju pinna också. Om du går med i Pinterest så finns det förklaring där hur man går tillväga för att pinna. Säg till så kan jag följa dig där sen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kolla upp pinterest lite närmare. Får man använda bilderna på ens blogg?

   Radera
 15. ja de e fint på tylösand :) angående videofy så e det en lång historia, lättast att du läser hela kategorin "svarta listan" så tror jag att du förstår bättre :)

  SvaraRadera
 16. Vad sugen jag blev på att åka till Tylösand nu ( eller inte NU kanske men till sommaren ) måste nästan ta tag i det i år då en av mina systrar som bor i Gislaved har sommarhus där.
  Fast jag vet inte om jag nog hellre skulle vilja bo i det där rummet på hotellet. Det såg jättefint ut!

  SvaraRadera
 17. sv: Visst! La till dig nu, din tur :)

  SvaraRadera
 18. Sv; Tack tack, detsamma! :)

  SvaraRadera
 19. Tack så jätte mycket! Det glädjer mig verkligen att se att så många gillar den!

  SvaraRadera
 20. Åh vad härligt det låter! Så mysigt!
  Bra med lite träning också.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår vistelse i Tylösand var allt vi önskade! Avkoppling, mys och god mat.

   Radera
 21. Sv: Har lagt till dig med nu som nummer 261! :)

  SvaraRadera
 22. ja dte var super mysigt
  och vilka härliga bilder du tagit.
  hoppas du har en fin fredagskväll
  kraam

  SvaraRadera
 23. Vilka härliga bilder. Ååå Espresso....I like. Ha en fin kväll // Anette

  SvaraRadera
 24. Trevligt att se fina bilder från Tylösand! Där spenderade jag alla somrar när jag var liten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka underbara somrar du måste ha haft, som fick spendera dom i Tylösand.

   Radera
 25. Sv: Ja det ska man verkligen göra och jag fick minsann lära mig det ordentligt då jag blev sjuk!

  SvaraRadera
 26. Härligt! Eftersom jag bara bor en liten bit ifrån Tylösand, brukar jag åka dit på dagspa lite då och då.

  SvaraRadera
 27. Dem där rummen städade jag när jag jobbade där =)

  Svar: Hahahaha!! Dem ber oss gå ut om den vill duscha när vi är där ;)
  Ja, den maskinen låter vääääldigt mycket, jimmy frågade om jag har hörselskydd och borde ha det =) HAHA!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt välstädat i rummet! Synd att du inte jobbade kvar nu när jag var där.

   Radera
 28. Dina bilder är ju jätte fina, hur får du himelen blå på dina kort? :)
  Mina blir alltid vita av någon anledning.

  Kram <3 /Jessie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har väl delvis använt rätt inställning på kameran, sedan har jag också förstärkt kontrasten i bildredigeringsprogrammet. Sedan var det ett perfekt ljus den dagen, så därför blev himlen mer blå.

   Radera
 29. sv: Härligt! Allt bra med mig med. :)

  SvaraRadera
 30. sv: Okej, tack så mycket. Vilka härliga bilder du har! :)

  SvaraRadera
 31. Åh vad fint det ser ut !!
  Dit skulle jag också vilja åka :)
  Ha en fin lördagskväll
  Kram

  SvaraRadera