söndag 24 februari 2013

Ingen bra rubrik


Jag kom iväg till gymmet idag också! GÖTT! Först blev det 45 minuters träning på crosstrainern. med glad musik i öronen, blev det både roligare och mer motiverande. Efter träningen åkte jag till mataffären, för att bland annat köpa det vi behövde ha hem. Man blir ju rätt hungrig, när man har tränat.


En glad kille mötte mig vid dörren, när jag kom hem. Ute sken solen, så jag släppte ut honom. Visst syns det att han blev glad för det?!

Tack alla för de semestertips jag fick i mitt förra inlägg. Det är skönt att ha tips att utgå ifrån, sedan får vi se hur vi gör. vi har tid på oss att planera semestern i alla fall. Skulle vi åka utomlands hade vi kanske behövt mer tid att planera på. 

18 kommentarer:

 1. Hejsan! Jättefin blogg du har. Allt bra? :)

  SvaraRadera
 2. sv: taaack!!

  Åh vilken vovve! ser hur gossig ut som helst :)

  SvaraRadera
 3. Det var bara ett förslag :)
  Gränna kan man åka till många gånger ju, en riktigt myspys stad :)

  SvaraRadera
 4. Men oh vad söt. Solen piggar verkligen upp och träning i sig tycker jag också ger energi.

  SvaraRadera
 5. Hej! Var gärna med i min tävling där vinsten är ett presentkort värde 1000 kronor! http://shoemania.se/2013/february/tavling-vinn-presentkort-varde-1000-kronor-hos-footmallse.html (Ber om ursäkt om du fått den här kommentaren förut)

  SvaraRadera
 6. Tack för titten inne på min blogg och kommentaren!! Kul att du kikade in! Härlig hund du har!! Jag ser att han gillar snön... och att du kommer hem :-) Likadant här blir det :-) Ha en riktigt go söndag!

  SvaraRadera
 7. SÅ charmig bild på en glad vovve :D

  Ha en fin kväll!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Här ligger han bra.
  Tack för din åsikt

  SvaraRadera
 9. ja det är bra mycket roligare att träna med egen musik i öronen! :)

  kramar

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat! Jag har inte tränat på en vecka nu p g a förkylning men imorgon blir det definitivt ett boxningspass. Det ska bli så skönt att komma igång igen.

  Söndagskramar från söder

  SvaraRadera
 11. Det ser ut som det finns någon som gillar snön. Ha en bra start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Vad härligt. Ska ge mig på nån timme på crosstrainern jag också nästa vecka. :)

  SvaraRadera
 13. Har fått ont i ryggen på sistone så jag har lite svårt med crosstrainern just nu. Vet faktiskt inte om det onda beror just på trampandet på crosstrainern. Surt hur som helst. Får väl cykla i stället:-))

  Hoppas du haft en skön helg!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 14. Jo men det vet jag =)
  Har det jag med.

  SvaraRadera
 15. Härligt att du kom iväg till gymmet, själv har man ett stort intresse av gym då jag tidigare jobbade som driftansvarig på World Class uppe i Stockholm. Hoppas du håller iträningen och kämpar på! :)

  SvaraRadera
 16. Men vilken underbar bild på vovvsen :-)
  Det är en underbar känsla när man har tröttat ut sig på crosstrainern :-)

  SvaraRadera