måndag 18 februari 2013

Maria och Mindy


Det är inte ofta jag följer några TV-serier. Är TV:n på, så kan jag väl slötitta på vissa program. Men Maria & Mindy - Best Fiends Forever måste jag bara titta på. Det är nästan synd att det bara visas på tisdagar. Maria och hennes bästa vän Mindy är ju helt underbara båda två! Det märks på Maria att hon har bott i USA en längre tid, för hon har tappat lite av den rätta svenska betoningen. Men vad gör väl det? Hon är ju helskön ändå!

Brukar du titta på det?

7 kommentarer:

 1. Det har jag aldrig sett på men jag gillar maria.

  Allt bra?

  SvaraRadera
 2. Nä,har inte tittat på det...
  Kanske dskutte göra det :)
  Ha en fin fin Måndag!

  SvaraRadera
 3. älskar det programmet, de är då för söta!:)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också de är helsköna! Men min sambo hatar dem^^

  SvaraRadera