söndag 3 februari 2013

Söndagen den tredje


Det var grått och frost i marken, när jag skulle ut med hunden i morse. Jag hoppades på att det skulle bli än lika fin dag som igår. Men det blev det aldrig. Det har varit en gråmulen dag. En perfekt dag att ägna sig åt träning på gymmet och vistas i tvättstugan på eftermiddagen . 

Idag har vi invigt våra nyinköpta espressokoppar från Höganäs keramik. Vi köpte dom igår, två vita och två blåa. Jag tycker att de små kopparna är så söta!!

 

I kväll har vi sett en av de tre filmerna vi hyrde i fredags. Vi såg Maria Wern - Inte ens det förflutna. Jag gillade filmen! Inte förrän det avslöjades, förstod jag vem mördaren var. Då är det en lyckad thriller!!!

12 kommentarer:

 1. Jag bara så vill se den där Maria Wern filmen :)

  SvaraRadera
 2. Ja man vet att man ska gå efter vad dom tycker är dåligt så är det bra. :) Själva ska dom vara så djupa lixom. Förstår varken dom eller filmerna i regel haha. Les Miserable är väl nominerad till en massa Oscar har jag för mig.

  SvaraRadera
 3. Ja visst va det ett snyggt underställ! Tyvärr var byxorna lite små..

  SvaraRadera
 4. Maria Wern gillas. Ha en skön start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Gud så snygga koppar. Men det mesta höganäs gör är ju snyggt.

  SvaraRadera
 6. Skönt ändå med en sådan där skruttdag så alla tråkiga sysslor kan göras med gott samvete :)

  SvaraRadera
 7. Jättesöta koppar!! fast jag gillar ju allt som kommer från Höganäs Keramik. Nästan i alla fall!:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 8. Jag gillar Maria Wern. Och kopparna var superfina.

  Svar: Nyttig OCH god juice. Gröna juicer är awesome. Grönkål är ett powerhouse full med nästan allt man behöver. Googla grönkål... mind. blown.

  SvaraRadera
 9. Högnäs, riktigt fin keramik! Vad är det för app du använder dig av med vädret?

  SvaraRadera
 10. Jo det har du rätt i, men jag kan allt om upphovsrätten :)

  SvaraRadera