måndag 25 mars 2013

Börjar sakna...


...mina akrylnaglar med färgat glitter. Kanske inte ljust rosa, men åtminstone glitter. I höstas tog jag bort akrylen, då jag tänkte att det var bra för naglarna att "vila sig" från akrylen ett tag. Eftersom jag har två naglar som är ganska mjuka, så börjar jag bli sugen på att skaffa akrylnaglar igen. Akrylen skyddar ju så bra! Få se om det blir snart igen...

16 kommentarer:

 1. Hejhej! Jag har skrivit ett inlägg om självförtroende och att gilla sig själv. Det är lite tips osv & om du vill får du gärna kika in. Om du har någon åsikt så får du hemskt gärna lämna en liten kommentar!
  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Förstår dig. Dom är skitsnygga. Själv har jag sån tur att mina håller rätt bra. Men så där jämnlånga är svårt att få då. Alltid nån som är kortare eller som gått av. Höger långfinger tex. Det tar stryk av gitarrspelandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta naglarna håller rätt bra, men rätt som det är går det en flik i en av naglarna. Visst är det då svårt att få naglarna jämnlånga!

   Radera
 3. Jag MÅSTE gå och fixa mina naglar snart... faktiskt göra en "vårrenovering" på hela mej=))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle också behöva en vårrenovering. Jag vill:
   - fixa naglarna
   - vaxa benen
   - färga och och plocka ögonbrynen

   Radera
 4. sv: Håller absolut med dig! Man får unna sig ibland :D

  SvaraRadera
 5. jag saknar också mina akrylnaglar, har tänkt fixq till det så fort jag har råd :)

  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ha sluppit gå till en nagelsalong vart 5:e vecka har ju varit ganska skönt också, men att ha snygganaglar jämt är roligt!

   Radera
 6. Här kallar vi det fettisdagen imorn iallafall =)

  SvaraRadera
 7. De var snyggt så förstår att du saknar de :)

  Sitter med mobilen just nu men lägger till dig när jag kommer hem :D

  SvaraRadera
 8. SV: YEEEY, Tack så jättemycket ! :3 ~

  SvaraRadera
 9. Tack för din komm. Nu hittade jag hit :)
  Det får i perioder med naglar för mig... Men det är snyggt!

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Vackra naglar !! jag önskar att jag kunde ha sånna, men tyvärr är det bortkastade pengar med mitt jobb :(
  Visst är silviakaka gott, men idag försvann dock båda plåtarna innan jag hann smaka så jag fick nöja mig med en kopp kaffe "utan dopp" :)
  ( vilket kanske var lika bra eftersom jag försöker undvika socker under vekorna ?! )
  Kram

  SvaraRadera