måndag 18 mars 2013

Byta frisyr?

Vad tycks? På sidan TAAZ kan man testa nya frisyrer på en själv.  Nu längtar jag till torsdag, för då har jag tid hos frisören. Just nu känner jag att jag inte har någon ordning på mitt hår. Jag gillar egentligen min nuvarande frisyr, men samtidigt skulle jag vilja testa någonting annat. Men hur skulle den frisyren i så fall se ut? Några planer på att spara till långt, har jag inte. 

6 kommentarer:

 1. det är så kul att testa lite olika frisyrer, har också klickat runt på den sidan :)

  SvaraRadera
 2. Njaaa.... :)
  sv: Åh, de krabbelurerna var så fabulöst goda, hihi. Rekommenderar jag varmt!
  Tusen tack för din väldans fina kommentar sötast!
  Kram. ♥

  SvaraRadera
 3. Det korta var ju snyggt! :)

  sv: Tack detsamma, fast i efterskott.:D

  SvaraRadera
 4. Åh jag måste med klippa mig snart och har lite halvt beslutsångest :(

  SvaraRadera
 5. Vilken kul grej, jag ska in och testa - jag tycker du var väldigt fin i frisyr nummer 5 ;)

  Kram ullis

  SvaraRadera