tisdag 12 mars 2013

Friskare människa


Jag är inte så frisk att jag kan börja träna igen på gymmet. Jag är inte så frisk att jag kan känna alla smaker och lukter. Men jag har bestämt mig för att ta mig till jobbet i morgon. Det är tradigt att vara hemma och vara sjuk, men jag har behövt dessa dagar att kurera mig, Tyvärr har jag vaknat ungefär samma tid varje dag som när jag jobbar, men jag har kunnat ligga kvar och kanske till och med somna om en liten stund. Jag har också kunna vila rösten. Rösten är ju ett av ens viktiga instrument, när man jobbar som lärare. Redan idag har jag fått förbereda mig inför morgondagen. Vilka lektioner har vi? Vad behöver jag förbereda? Vad ska kopieras? osv.  

Jag kommer att lägga mig tidigt, så jag är riktigt utvilad tills i morgon för morgondagen blir lång. 

PS. Mina elever skulle uppskatta ifall ni röstar på dom HÄR. De deltar i Webbstjärnans tävling med sin blogg. I tävlingen räcker det att ni klickar på gilla vid mitt namn, som är som nr 5 uppifrån bland kommentarerna. DS.

16 kommentarer:

 1. Så bra att du är piggare nu... hoppas du är ännu bättre i morgon då.

  SvaraRadera
 2. Skulle bli jätte glad om du ville vara med i min tävling veckans blogg! :) http://isolation.blo.gg/2013/march/veckans-blogg-v11.html

  SvaraRadera
 3. Nu har jag gillat Malin, hoppas det blev rätt=))
  Härligt att du är någorlunda tillbaka;) Önskar dej lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 4. Så klart jag har röstat!! Heja:-)

  Lycka till under morgondagen! Håller tummarna för att rösten håller:-)!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Nu har jag röstat på er:)
  Vad skönt att du mår bättre och kan gå till jobbet imorgon! Vilken klass har du och vilka ämnen undervisar du i?

  Tack! Utelivet är något speciellt och då smakar allt gott...hihi:)

  SvaraRadera
 6. Åh, skönt att du är på bättringsvägen. Verkar vara en riktig jobbig sjuka som kom och flög på dig!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Hoppas du snart är så pass pigg så träningen kan komma igång igen. Bra att du tar det lugnt. Vila Vila och lycka till. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Hejsan! hur var helgen :)? kör igång en ny dagens blogg skulle va jätte kul om du ville vara med! kramar! http://annsoh.blogg.se/2013/march/dagens-blogg-5-avslutad-anmal-dig-igen.html#comment

  SvaraRadera
 9. ja hon är bara fem år äldre än liam :) vilket är lite komiskt eftersom jag har en faster som bara är fem år äldre än mig

  SvaraRadera
 10. Skönt att du känner dig bättre o hoppas det gick bra på jobbet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Hoppas du snart är stark och riktigt kry igen!

  SvaraRadera
 12. Hej tjejen
  Tyvärr har jag inte fejan

  SvaraRadera
 13. Hej, jag kommenterar hos dig för jag har precis publicerat ett inlägg på bloggen, där jag behöver hjälp att hitta några plagg jag söker :) Har letat som en tok efter dessa och skulle vara jätte tacksam om du vet vart man kan köpa dem eller liknande. Här är länk: http://socosy.blogg.se/2013/march/hjalp-mig.html#comment

  Ps: Har även en tävling igång där du väljer valfritt smycke ifrån ifrån FionaVincent.se. Länk: http://socosy.blogg.se/2013/march/vinn-valfritt-smycke-ifran-fionavincent.html#comment

  KRAM
  / http://socosy.blogg.se/

  SvaraRadera