måndag 11 mars 2013

Matsugen och matt


Nu börjar jag få aptit på mat igen, så idag blev det thaimat. Tidigare dagar har jag inte ens orkat tugga, det har inte funnits någon energi till det helt enkelt. Filmjölk och glass har väl varit det som enklast har slunkit ner. Det har varit skönt för halsen också. Men idag blev jag faktiskt sugen på varm mat. Tyvärr kände jag inte smaken så bra, för nosen är så tät. Märkligt det där, förresten. Jag kände inte smaken på maten jag själv åt, men jag kände stanken av alkohol från kvinnan som stod bakom mig, när jag köpte frukt idag. Då var jag glad åt att jag var förkyld. Hade jag inte varit det, så hade det ju luktat ännu mer.

Jag känner att det går åt rätt håll, men jag är fortfarande inte helt 100 %-igt kry. Hostar och pratar fortfarande som kråka. Man blir rätt matt. Hoppas att mitt sug efter riktig mat idag, kan leda till att jag snart mår som glassen heter - TIPTOP! 

17 kommentarer:

 1. Var gärna med i Månadens Blogg, kramis! ^^

  http://homs.blogg.se/2013/march/tavling-manadens-blogg.html#post-comments

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du har fått aptiten tillbaka! Helt klart ett tecken på att du är på väg tillbaka igen. Fortsätt krya på dig:) Kram

  SvaraRadera
 3. Ja de var mycket gott
  Stackare, då är du på G igen. De tar tid
  Jag var kass i en månad

  SvaraRadera
 4. Krya på dig ordentligt innan du ger dit ikast med jobbet igen.. så du inte får tillbaka alltsammans sen.

  SvaraRadera
 5. Jag är mest förtjust i den vita jag som är mest onyttig naturligtvis. :P

  Det går åt rätt håll med andra ord. Krya nu på dig i massor!

  SvaraRadera
 6. Ser gott ut - idag var jag brutalt sugen på pizza, men jag lyckades behärska mig något :P

  SvaraRadera
 7. Svar till Zuzibuz: Jag gillar också den vita chokladen!

  SvaraRadera
 8. Svar till Linda/Candygirl: I ett svagt ögonblick tidigare idag, tänkte jag att jag skulle till jobbet i morgon. Men senare bestämde jag mig för att ta en vilodag till.

  SvaraRadera
 9. Svar till Helena: Visst är aptiten på mat ett friskhetstecken? Hoppas jag snart också får känna smaken av den också.

  SvaraRadera
 10. Ska nog testa att baka på det oxå tillsamans med vit choklad/jordgubb proteinet. Måste jue bli jättesmarrigt! :P

  SvaraRadera
 11. sv: Tack så jättemycket!
  Allt bra med dig? (:

  SvaraRadera
 12. Men fy, det var en riktig trist bacill du råkade ut för. Hoppas att det vänt nu och att du blir piggare och piggare!
  Krya!

  SvaraRadera
 13. Svar: Ja, jag älskar verkligen tulpaner :) De är så frasigt fina :)

  SvaraRadera
 14. Usch...stackars dig. Verkar som om du är rejält förkyld. Hoppas det vänder snart!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 15. Fy, jobbigt!!! Krya fort nu=)

  SvaraRadera
 16. Åh vad jobbigt för dig. Hoppas det går fort nu så du blir frisk!
  kram/
  Fina Frun

  SvaraRadera