torsdag 7 mars 2013

Prosit!!


Jag vaknade dels för tidigt och dels snörvlig. När jag såg att det skulle bli en vacker dag (dock en kylig dag), ville jag trots allt göra ett försök att ta mig till jobbet. Dock märkte jag ganska snart att det inte var något bra beslut. Med en hes whiskeyröst och lite blanka ögon har jag undervisat eleverna idag. En elev trodde att jag hade gråtit. En annan elev tyckte att jag skulle åka hem och lägga mig. Så söta elever man har!
Min kommande diet

Jag beslöt mig för att hoppa kvällens föräldramöte för att åka hem och lägga mig. Det kändes lite som att svika ens kollegor, men man måste ju också tänka på sin hälsa. I morgon stannar jag hemma och kurerar mig. Hoppas jag snart är frisk igen!

19 kommentarer:

 1. Krya på dig vännen. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Ja ibland är man lite väl envis när det gäller att ta sig till jobbet. Jag är likadan. Bra att du stannar hemma o kurerar dig imorgon!

  Hoppas du återhämtar lite krafter inför helgen.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!

  sv: ja men det håller jag verkligen med om. Vi har exempelvis inte haft något om mobbning och andra konflikter som kräver snabba åtgärder, vi har inte haft någonting om de nya bokstavsbetygen, inget om exempelvis ADHD... väldigt lite elevinriktat som möjligt utan mycket mer ämneskompetensinriktat.

  Jag har ändå inte ångrat mitt beslut en sekund :)

  SvaraRadera
 4. Jag med! Provade den i butik under lovet och den var så perfekt! Hade 50 kronor för lite på mig då, surt!

  SvaraRadera
 5. Krya på dig älskade vän! Kram

  SvaraRadera
 6. Nämen usch då . Krya på dig nu...

  SvaraRadera
 7. Känner mig också lite "hurven" i dag, vill verkligen inte! :(
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Svar till Hovdamen: Det var ett bra beslut att jag stannade hemma. Jag hade aldrig orkat gå till jobbet i morse. Dock kunde jag inte sova ut ändå på grund av halsont.

  SvaraRadera
 9. Tack för alla krya på dig-hälsningarna!

  SvaraRadera
 10. Jomen hon tackar nog =)

  Hoppas du kurerar dig tills helgen :)

  SvaraRadera
 11. Svar till Camilla: Hoppas du verkligen blir bättre snart!

  SvaraRadera
 12. Trist att du råkat ut för en förkylning.
  det går fortfarande så jobbiga sådana tyvärr
  Och ja, det är nog bra att du stannar hemma lite och får kurera dig
  ja, söta elever du har
  krya på dig

  SvaraRadera
 13. Hoppas att du mår bättre nu!

  SvaraRadera
 14. Vilken vacker solskensbild! :) Kram

  SvaraRadera