lördag 16 mars 2013

TräningsmusikJag gillar att lyssna på musik, när jag ska röra på mig. När jag tar lugnare promenader med hunden, nöjer jag mig med att lyssna på fågelkvitter eller andra ljud i naturen. Men ska jag ta en powerwalk, känns det mer motiverande med glad och motivationshöjande musik i öronen. Jag tar tacksamt emot tips på bra låtar att röra sig till. Kanske du har en spellista på Spotfify, som du kan dela med dig av.

11 kommentarer:

 1. Tack! Visst, säg till när du följer mig, så gör jag likadant :)

  SvaraRadera
 2. Musik är alltid uppskattat, fast jag kan inte lyssna på musik när jag är ute med vovvarna eftersom jag gärna vill höra om det dyker upp vilt i närheten :P

  Eller bilar :)

  SvaraRadera
 3. Så viktigt att ha bra musik när man tränar. Och när det är lugna promenader, håller med dig att fågelkvitter är den bästa musiken!

  SvaraRadera
 4. sv; hihi ja :D tack så mycket! :) absolut, lägg till mig så lägger jag till dig :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Jag följer dig också nu!

  SvaraRadera
 6. Nej inte idag, men i morgon. Idag så ska jag fira min födelsedag. :)

  SvaraRadera
 7. Många bra låtar där du =)

  SvaraRadera
 8. Svar till Jaana Oh: Vilken typ av musik gillar du att lyssna på, när du tränar?

  SvaraRadera
 9. Vad kul att di gillar mina låtar, danten89!

  SvaraRadera