torsdag 28 mars 2013

Väskan!

Minns ni att jag var intresserad av den här väskan? Jag slog till tills slut. Jag kunde bara inte låta bli. Väskan känns tidslös, så den här kommer jag ha i många år. Väskan är rymlig, men samtidigt väldigt nätt. Inuti väskan finns en vadderad ficka, där man kan ha sin laptop eller iPad. Så smart! Väskan är beställd härifrån.

12 kommentarer:

 1. Förstår att du inte kunde hålla dig från att beställa. Vilken bra påskpresent.

  SvaraRadera
 2. MISSA INTE DETTA: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1170414 Senaste trender (lions head armband, spets-skull klänning m.m.!!) på Tradera, auktionernas slutdatum är imorgon !!

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack goa du!

  Fantastisk väska, ser nästan lite second hand ut..
  En väska jag skulle kunna tänka mig!

  Trevlig påsk till dig och de dina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är väskan fantastisk!! Jag gillar att den ser lite gammal ut.

   Radera
 4. svar: åh, tack så mycket!

  SvaraRadera