fredag 26 april 2013

Cykelpendlat


Det blev cykeltur till och från jobbet idag. Jag tvekade ett tag i morse, då jag känner att en tredje förkylning är på G på väldigt kort tid. I efterhand ångrar jag mig inte att jag bestämde mig för att till slut att cykla ändå. Det var stor skillnad att använda cykelväska att sätta på pakethålllaren framför att använda ryggsäck. Jag drack aldrig längst med vägen, så vattenflaskan behövdes aldrig. Både flaskorna och cykelväskan matchar ju cykeln väldigt bra. Det är viktigt.

9 kommentarer:

 1. Tack jag var i behov av en ny :)

  Kul att du cyklade till jobbet :)
  Jag går alltid till skolan:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en mil till jobbet, så promenad dit hade tagit för lång tid.

   Radera
 2. Vad kul att cykla. Särskilt med matchande accessoarer. Sånt är viktigt, det har du rätt i! :)

  SvaraRadera
 3. Så smidigt med cykelväska. Tänk vad härligt, jag önskar att jag en dag får jobb med cykelavstånd :)

  Kika in hos mig om du vill ha chans att vinna en valfri sport-bh från Timarco.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är smidigt med en cykelväska! Ångrar inte att jag köpte den!

   Radera
 4. Sv: Tack så jätte mycket, det värmer!

  Angående påhoppen så vet jag inte hur jag orkar, men det har verkligen varit en period med de värsta påhoppen jag någonsin varit med om och tillslut orkade jag inte mer! Att bloggen är kvar är att jag inte lyckades ta bort den, det fungerade inte och i dag är jag glad att ta bort knappen inte fungerade!

  Duktigt att ta cykeln till och från jobb!

  SvaraRadera