lördag 6 april 2013

Dopdag och födelsedag


Idag har vi varit på dop. Mitt brorsbarn döptes idag på sin brors födelsedag. Jag och min man blev faddrar. Jag fick läsa några ord från bibeln. Det var inte så många att läsa för, eftersom det endast var den närmsta familjen som var i kyrkan.


Den lilla var så duktig i kyrkan och hon skrek ingenting alls. Hon var endast söt!  Prästen kändes väldigt personlig och lättsam, så det var ett väldigt trevligt dop.


Efter dopet, åkte vi hem till brorsans familj och firade vidare. Vi blev bjudna på väldigt god mat, som vi alltid brukar bli. Presenter delades ut till den nydöpta och till födelsedagsbarnet. 

När vi kom hem, hade klockan blivit ganska mycket. Så här fortsätter vi med avkoppling.

28 kommentarer:

 1. Vilken goding.....hoppas hela dagen har varit bra. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Yeah :D
  Vilken söt en.
  Kul med dop osv.

  Jag har haft en fin lördag :)

  Roligt med alla bilder :)

  SvaraRadera
 3. Åh, så mysigt! Vilken ära att bli gudmor/fadder, det är något av det finaste jag någonsin blivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en ära att bli fadder!! Sedan spelar det egentligen ingen större roll i verkliga livet, när det gäller ens brorsbarn. Jag hade ju funnits där för mitt brorsbarn, även om jag inte hade blivit fadder.

   Radera
 4. Så mysigt med dop! Snart kan jag tänka mig att det är dop för min killes brorsson! Längtar :D

  SvaraRadera
 5. Vilken otroligt fin dopklänning!

  SvaraRadera
 6. Underbart med dop & så fina foto & söt liten sessa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen en söt sessa!!!!

   Radera
 7. Ååååh, vad underbart!! Älskar dop :D

  SvaraRadera
 8. Vi är också bjudna på dop snart, min mans brors barnbarn. Det är lite kluvet eftersom jag inte gillar att gå i kyrkan. Får se hur vi gör.

  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
 9. Sv: Tack så mycket :) Ja visst är hon duktig för att knappt orka hålla i kameran :)

  SvaraRadera
 10. goden va fint! :D

  allt bra med dig idag? :)

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig dag och vackra bilder.

  SvaraRadera
 12. Tack så mycket!
  Vad mysigt med dop! Grattis till dem!

  SvaraRadera
 13. Tack så mycket =) Roligt med dop! =)

  SvaraRadera
 14. Vad mysigt med dop. Och fina bilder du tagit därifrån. Kul att ni fått bli faddrar. Det är alltid en ära tycker jag. Vi fick bli faddrar till min närmsta vänninna och en av hennes barn, vilket förstås kändes väldigt speciellt och stort.
  --------------------------------
  Har startat en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse. Kanske något som skulle passa er lilla guddotter. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

  SvaraRadera
 15. Oj vad fint, en sån söt liten tjej. :)

  SvaraRadera