onsdag 10 april 2013

Fika och blåmärke


Idag har jag haft en trevlig dag på jobbet, vilket jag har alla dagar. Jag stormtrivs på min arbetsplats! Underabara kollegor och ungar! Sedan har vi ju fantastiska lokaler. Och inte att förglömma, det bjöds på godaste chokladkakan och gott godis på personalmötet idag.

Godis, när man behöver det mest!


Och över till någonting helt annat. På mitt lår har jag fått ett underbart blåmärke. Kan ni se det på bilden? Blåmärket är där, men jag har faktiskt ingen aning om när jag fick det. Konstigt att blåmärken bara kan dyka upp.

15 kommentarer:

 1. sv; ingen som vet, har hört att hon mådde dåligt så jag antar att det va därför..

  SvaraRadera
 2. Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så gott det ser ut =)
  Min data har krånglat och fått låna brorsans att plugga på, så inte haft tid för bloggen, men nu snart så:)

  SvaraRadera
 4. Kolla jättegärna min blogg, har ny design, kommentera vad du tycker eller nå :)

  SvaraRadera
 5. Jag får ofta blåmärken utan att komma ihåg vad jag gjort. Rätt konstigt egentligen men det finns ju värre saker:-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Hej, allt bra med dig? :)
  Om du vill och har lust, så kika gärna in i min blogg / fotoblogg med en fotograf som har en alternativ stil, svart . knallrött hår . massa smink och söta detaljer. Inget måste från dig men det skulle vara roligt att få höra vad du tycker om min blogg :) just nu har jag skapat ett topic för människor som bloggar på blogg.se som handlar om blogg.se's startsida och att man tycker att dom ska variera mera med att hylla bloggar och inte bara samma bloggar hela tiden. Länk till det inlägget finns på högra sidan av min blogg, längst upp på sidomenyn. Snabbare till inlägget klicka på denna länk: http://emmaeriica.se/2013/april/variera-mera-bloggse.html . Förlåt om jag kommenterar din blogg. skulle vara roligt att få läsa din åsikt om det, även om du kanske inte bloggar på just den portalen.

  jag har även ett litet inlägg om tv-serier som visas nu på tv:n. bland annat cougar town, geordie shore osv. inlägget hittar du här: http://emmaeriica.se/2013/april/vad-tycker-jag-om.html
  läs gärna och kommentera vad du tycker om dessa serier som finns i det inlägget. Kommentera gärna vilka serier du följer och vad du tycker om dom. Jag kommer att göra flera inlägg om olika serier och skriva vad jag tycker om dom och sen ha en diskussion i just det inlägget som publiceras om serierna :) låter det förvirrande? ber om ursäkt!


  Mvh
  EmmaEriica / Miralecia
  www.emmaeriica.se

  SvaraRadera
 7. Tack snälla :-)
  Gud va gott med chokladkaka!

  SvaraRadera
 8. Brukar också få mystiska blåmärken... men det där ser ju ut att ha gjort rätt ont! Den där chokladkakan såg ju helt fantastisk ut!

  SvaraRadera
 9. Sv; Tack snälla du! Men vad göttigt på jobbet =)Mumma!

  SvaraRadera
 10. Åh, gott med godis och choklad!

  - Tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 11. Det är grymt gott med godis.

  SvaraRadera