söndag 28 april 2013

Inte nu igen!


Är det bara jag som jämt blir förkyld?! Vanligtvis brukar jag bli förkyld 1-2 gånger per år, men nu är jag förkyld för tredje gången sedan i början av mars 2013. Jag begriper det inte! Varför?! Denna gång har jag dock sluppit halsont och hosta, som jag har fått de andra två gångerna. Men jag är väldigt tät i näsan och den rinner stup i kvarten. Man blir ju ganska matt i kroppen av förkylningen också. Ögonen känns blanka, men jag har ingen feber. Jag vill inget hellre än att bli helt frisk och kunna träna på gymmet igen. 

Vad ska jag göra åt den återkommande förkylningen?

19 kommentarer:

 1. sv: Tackar :)
  Krya på dig, kram!

  SvaraRadera
 2. Jag gör som det står i din presentation till höger. Jag lämnar ett avtryck :-).

  Krya på dig :-), och du. Det är inte bara du som blir förkyld!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du lämnar ett avtryck! Jag är trött på denna envisa förkylning!

   Radera
 3. Krya på dej! Har detsamma. :( helt tät i näsan.
  Www.kattitingeling.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du också blir kry snart! Jag är så trött på denna envisa förkylning!

   Radera
 4. Usch då. ...men du kanske gör bort allt ditt för lång tid framöver. ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag verkligen! Jag borde inte bli förkyld på flera år efter det här.

   Radera
 5. Krya på dig, trist när förkylningen inte vill ge med sig. Hoppas du får en bra start på veckan i alla fall. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att förkylningen ger sig inom kort!

   Radera
 6. Låter himla jobbigt! Men det är inte allergi som dykt upp? Känns ju som det kryllar av pollen i luften nu.

  SV: Om crossfit är den mest effektiva träningen vet jag inte. Men det är en fantastisk träningsform där man tränar otroligt högintensivt under en kort tid och både styrka och kondition tillsammans. Så effektiv är den absolut. Men framförallt så är det en rolig träningsform. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte tänkt på att det kan vara. Men om man är allergisk, då brukar det väl klia i ögonen? Dock känns mina ögon blanka och näsan rinner.

   Radera
 7. Det är jobbigt med alla olika typer av förkylningar som fortfarande går
  Hoppas du blir helt frisk snart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är riktigt jobbigt! Jag hoppas jag blir fri från förkylningen snart!

   Radera
 8. Så var jag också förut, alltså att jag bara var förkyld typ en eller två gånger per år, men det senaste året så känns det som att jag varit förkyld typ jämt. Vet inte vad man ska göra åt det.. Krya på dig i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är vi fler som har varit förkylda länge. Undra om ens immunförsvar har blivit sämre.

   Radera
 9. Ja så var det för mig en period, det tog om och om igen, höll på att bryta samman, men sista gången så var jag hemma längre än de andra gångerna och då vart jag av med det tillsist.

  tack, visst är han =D

  SvaraRadera
 10. Jag är inne på min tredje vecka med influensa. Riktigt trist...

  SvaraRadera
 11. Dt har varit en hemsk vinter/vår har nog haft 4-5 förklningar själv + att ungarna varit sjuka, nästan alltid någon av oss här hemma som snorar å hostar :-/ KRYA PÅ!

  SvaraRadera