torsdag 18 april 2013

Min torsdag

Idag har jag fått fixat mina naglar. Äntligen! Nu ska mina naglar hålla och kunna växa. Det blev akrylnaglar med svagt rosa glitter. Blev så nöjd! Jobbigt bara att sitta still i 1 h 45 min. Det var så lång tid det tog.


Därefter åkte jag och min man för att kolla på cykel till mig.  Jag har verkligen blivit sugen på cykling! Vi steg in på XXL en halvtimme innan stängning. Inget köp, men jag fick klämma och känna. Provkörning blev det med.


Nu är vi hungriga, så vi käkar ute i kväll. På bilden ser det tomt ut, men det är flera där.

12 kommentarer:

 1. Jag har haft en toppentorsdag. =)

  SvaraRadera
 2. Jättefina naglar! Spännande med cykelinköp. :)

  SvaraRadera
 3. Naglarna vart skitsnygga :)
  Lite diskreta men händer ändå något. =)

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja nu är det bara till att börja att baka. ;)

  SvaraRadera
 5. Så sugen jag blev på nagelfix! Har hållit upp dryga året nu, innan gjorde jag naglarna i 11 år! Fina dina naglar är!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera