måndag 15 april 2013

På Nääs en söndag

Igår blev det en runda med hunden på Nääs, medan maken tog sin låååånga cykelrunda med en kompis. Det var ett skönt vårväder och det var fler än jag som hade tänkt samma tanke. Jag mötte flera hundägare, vilket intresserade Yambo såklart. Efter en runda i sköna omgivningar tog jag mig en fika ute i vårsolen medan Yambo vilade i skuggan. Så härligt det var att sitta ute!

17 kommentarer:

 1. Tack detsamma! :) Allt bra idag?

  SvaraRadera
 2. Ja, gårdagen var verkligen härlig, hade kunnat tänka mej några sådana dagar i rad nu;)

  SvaraRadera
 3. Nu är Veckans blogg avslutad, gå in o kolla på min blogg om det var du/ni som vann.
  Var gärna med i den nya omgången också! :D

  SvaraRadera
 4. NÄÄS är verkligen en fin plats att promenera på. otroligt vackra omgivningar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fantastiska omgivningar runt Nääs!

   Radera
 5. sv: åh tack så mycket!

  superfin blogg!:)

  SvaraRadera
 6. Det är så härligt när solen värmer men när man ändå behöver en jacka på tycker jag......det njuter jag av. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Ser grymt härligt ut! :) Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, vilka härliga bilder!! :)

  SvaraRadera