tisdag 30 april 2013

Scrolla snabbt tillbaks!Ser ni pilen i det nedre högra hörnet på min blogg? Den kan man klicka på för att snabbare komma till toppen av bloggen. Så enkelt det blev att scrolla tillbaka!!! På scrolltotop.com finns många olika ikoner att välja mellan. Kopiera bara koden och klistra in i bloggen.

15 kommentarer:

 1. SV: Det var det med!

  Bra grej med pilen!
  Ha en fin valborg!

  SvaraRadera
 2. Sv: Och som tur är så är det det också. :D

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset!
  Ska kika på de sen :)
  Trevlig kväll! kram

  SvaraRadera
 4. Inte vad vi har pratat på, men jag kan ta upp det med Sid om du vill. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har dragit iväg ett pm till honom. :)

  SvaraRadera
 6. Ja,ser den...
  Har en gråaktig på min egna/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att byta ut med jämna mellanrum.

   Radera
 7. Tack detsamma :)
  Blev det någon majeld i år? :)

  SvaraRadera