fredag 5 april 2013

Snörvel! Atjoo!

Jobbat. Nöjd med min prestation, även om man alltid hade önskat att man hade hunnit göra ännu mer. Blivit förkyld igen. Hostan är jobbigast. Att det även gör lite ont i halsen är heller inte särskilt kul. Jag begriper inte VARFÖR jag lyckats bli kass igen! Hoppas Dr Dryels kan hjälpa mig. Jag kunde inte låta bli att köpa jordgubbarna, när de såg så goda ut. 

Vad det kändes kluvet, men idag brydde jag mig inte om det. Jag har inte gillat min senaste mascara av märket Lumene, eftersom den klumpar sig. Men så har jag tyckt att det har känt dumt att köpa en ny, då det ändå finns kvar mascara i behållaren. Idag slog jag i alla fall till och köpte L'Oréal Paris Telescopic False Lash Mascara. Det är min favorit hittills, så jag vågade inte chansa på någon annan.

Ha en trevlig helg!

17 kommentarer:

 1. sv:tycker du, den är väldigt gammal... men tack x) :D

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kryar på dig snart igen!

  SvaraRadera
 3. Ja tack:)
  Hoppas du får hjälp av Dr Dryels :)

  SvaraRadera
 4. Krya på dig. Hoppas du får njuta lite av din helg. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Den har jag inte provat, men jag har min favorit: Lancom Hypnose Drama!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om din favoritmascara!

   Radera
 6. Krya på dig!
  Ibland är det svårt och hitta en bra mascara, borsten måste vara stor :)
  Ska på stan och leta idag!

  Ha en skön lördag! kram

  SvaraRadera
 7. Men vad ofta du är sjuk. :( Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ofta kan jag inte påstå. Jag var inte sjuk en enda dag på hela förra året. Det är dock olyckligt att mina två senaste förkylningar hamnar så tätt inpå.

   Radera
 8. SV: Det gör jag!

  Kul att du är med och tävlar!
  Krya på dig, hoppas förkylningen släpper snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att jag tillfrisknar snart.

   Radera
 9. Jag är också jätteförkyld, hoppas det går över snart. Det är lite jobbigt.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krya på dig också! Jobbigt att vara sjuk!

   Radera
 10. Krya!
  sv: Visst lägg till mig så lägger jag till dig!

  SvaraRadera