onsdag 17 april 2013

Vilken fantastisk låt!


Just nu har jag fått denna låt på huvudet. Så fin Strövtåg i hembygden är. Att det från början är en dikt skriven av Gustav Fröding, visste jag inte förrän nu. Jag tror att Fröding ler från sin himmel när han hör Mando Diaos tolkning. Läs texten.

12 kommentarer:

 1. Hej på Dej Junitjej,

  Den här killen vill vara anonym men kan berätta att låten kommer ur ett album Infruset. Björn Dixgård och Gustav Norén, frontmännen i Mando
  är bästa kompisar med en annan kille, som liksom Du har en blogg. Den bloggen heter I kroppen min och killen som skriver heter Kristian Gidlund.I morgon släpps hans bok.Den handlar om cancer. Kristian har också hund, en som han tagit omhand efter det att hunden farit riktigt illa. Kreativa killar från Dalarna, alltså

  Mando-vän, Jonas Holmgren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill vara anonym och ändå skriva med sitt namn.....

   Radera
 2. Det visste inte jag heller! Tycker också den är jättefin!

  SvaraRadera
 3. Kolla in min grymma blogg som handlar om skönhet och har snygga bilder!
  Lägg gärna till mig på bloglovin' jag gör bloglovinbyten ;)

  mmadeleneeriksson.blogg.se

  SvaraRadera