lördag 4 maj 2013

Nyupptäckt app!


Vad roligt! Jag har laddat ner en ny app. Den kallas InstaMag och den finns både för iPhone och android. Med denna app kan man göra enkla och snygga bildcollage. Man kan välja rektangulärformade bilder, både liggande och stående format. Man kan även välja kvadratformat.


Appen är gratis! Den är värd att prova.19 kommentarer:

 1. Men vad kul! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Tack för tips! Låter lite kul! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker verkligen att du ska testa appen!

   Radera
 3. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en härlih helg

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag ber om ursäkt ifall du inte gillar sådana här kommentarer men det skulle vara jätte kul om du hade lust att vara med i veckans blogg som avslutas imorgon . http://lifeofnicco.blogg.se/2013/april/veckans-blogg-2-3-4-5.html

  SvaraRadera
 5. Vad roligt, den måste jag ladda ner. Tack för tips! Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Nej räcker med instagram för mig :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men varför inte roliga bildcollage till bloggen?

   Radera
 7. Hej vilken fin och härlig blogg du har! Måste definitivt besöka den oftare! :)
  Jag har en tävling på min blogg snart skulle du vilja vara med i den? Du har en chans att få en shoutout för dig och din blogg, inför 600 följare på insta! (även bloggen)
  I min blogg så tipsar jag bland annat om en massa olika saker, skriver om min vardag och tipsar om en hel del saker allt från musik-mode-outfits osv! Kika gärna in så hoppas jag på att vi ses där :)
  Lämna gärna en kommentar som respons det skulle vara jätte gulligt!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Bra tips angående appen! Ska genast ladda ned den! =o) Blev ju riktigt snygga upplägg i bilderna!

  Svar: Tack, hon är verkligen ett sött mirakel ;-) Jag kan inte sluta titta på henne, hålla henne i famnen och bara gosa med henne. Så underbar hon är kan ingen annan vara, men så känner nog alla mammor. *skratt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att appen har många fina appar att välja mellan,

   Radera
 9. Super fin blogg! =D Lust att kolla in min och säga vad du tycker? =)

  SvaraRadera
 10. Alla dessa roliga appar!!! Gillar!

  SvaraRadera
 11. Oh, vad roligt! Tack för tipset! Ska testa! :) Snart behöver vi inte vanliga kameror. Det räcker med mobilen. GILLAS! Inte så mycket att släpa på!

  SvaraRadera
 12. Har också appen, sjukt bra!

  SvaraRadera