torsdag 23 maj 2013

Svårfångad av Mr Grey
Jag vet inte var det är, men jag kommer mig inte genom boken. Femtio nyanser av honom är absolut inte en dålig bok, men jag känner inte en längtan efter att fortsätta läsningen. Jag har inte ens kommit halvvägs in i boken. Eller så är det platsen som gör det. Jag läser som mest, när vi besöker ett spa eller när jag ligger på en badplats. Det är mina läsplatser, kan man säga. Under sommaren brukar jag infinna mig i en läsperiod. Om platsen har betydelse med den här boken vet jag inte. Kanske jag blir biten av Mr Grey snart igen och kanske blir jag tvungen att köpa uppföljarna också. Men just i kväll kommer jag inte lägga mig med Mr Grey.

Vad tycker ni om Femtio nyanser av honom?

15 kommentarer:

 1. Bär och frukt är som godis för mig. :P

  Inte läst den än men finns i min bokhylla. Är inne i fantasyvärld med vampyrer, häxor och demoner just nu. :D

  SvaraRadera
 2. ...jag var i Indien med Mr Grey & jag blev kanske inte kär, men lite förtjust iallafal!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du funderat på att läsa de andra två?

   Radera
 3. Jag har läst de första två och tyckt de var bra. Jag kommer in i läsperioder och läser mycket men ibland känner jag att jag inte har tid. Nu är jag inne i en poeriod då jag knappt hinner bläddra i en tidning...Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är som du och brukar hamna i läsperioder.

   Radera
 4. Tyvärr inte läst E L James populära böcker ännu :)

  Är helt klart nöjd.

  SvaraRadera
 5. ja de e nästan de bästa med hela arbetsdagen :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker däremot att den ÄR dålig. Språket är dåligt och fullt med upprepningar och klyschor. Jag är säkert fånig men jag klarar inte av sånt... (Har försökt läsa den, men gav upp)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med!

   Radera
  2. Antingen beror det på språket eller så beror det på en lässvacka, som jag inte kommer genom boken.

   Radera
 7. Jag funderar på att läsa den, har ju hört MASSOR om den :)

  SvaraRadera
 8. Jag hade stora förväntningar på den boken efter den varit så uppblåst och omtalad i media. Givetvis var jag snabb att boka mig för den på biblioteken. När boken sen var i min hand och jag började läsa blev jag oerhört besviken...språket är kasst, handlingen trög och upprepningar i mängder med deras tråkiga mejlkonversationer. Jag gav upp läsandet och ville inte ägna min tid på en sån dålig bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer väl inte så mycket mer än att de har sex?

   Radera
 9. Älskar den, var otroligt trögt att komma in i den. Men när jag kommit halvvägs så var jag fast! Kunde inte slita mig :)

  SvaraRadera