torsdag 6 juni 2013

Den sjätte juni

Efter avslutat lopp, samlades cyklisterna ute på borgården i det fina vädret. De satte sig på alla möjliga ställen för att vila eller äta sin pastasallad.

Här rullar han in!
Efter att min man hade rullat in, gjorde han de andra cyklisterna sällskap också. Han avslutade sitt lopp väl och jag blev lika imponerad som vanligt.
Bra jobbat!!! Jag blev nästan sugen och inspirerad av att delta jag också. Men jag vet att 6 mil hade blivit för långt i dagsläget. Hade man kunnat cykla 4 mil, då hade jag kanske deltagit. Jag börjar fundera på att delta i Bockstensturen i slutet av augusti.
Avslappning i gräset!
Vilken härlig rastplats!
Det var lätt att sysselsätta sig under tiden mannen cyklade. Jag kunde njuta av de fantastiska vädret, läsa en god bok, promenera i de fina omgivningarna och bara slappa tillsammans med vår hund. Jag tror tillochmed att jag fått lite solbränna idag.
Mums, så gott!
I kväll har vi njutit av en god middag. Det blev grillat ute på altanen. Ett glas rosé till det. Även om jag varken har viftat på några svenska flaggor i papp eller sjungit nationalsången, så har jag ändå kunnat njuta av en ledig dag. En skön sådan.






13 kommentarer:

 1. det ser ju ut som du har njutit av dagen. Skönt med sommarväder. kram anette

  SvaraRadera
 2. Äsch ;)
  Jag tar gärna hand om människor även denna dag. :)
  Plus att man får ju extra i fickan..

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en bra dag :)

  sv: Tack :D

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack så jätte mycket! :)

  SvaraRadera
 5. Ja, 6 mil känns långt - men det går förvånansvärt bra om man har en mjuk och bred sadel! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar även med särskilda cykelbyxor!

   Radera
 6. Vilken supergullig hund! :)

  SvaraRadera