måndag 10 juni 2013

Semesterplanerna

Tält till lek - Prinsesstält


Då har vi tänkt och funderat. I sommar ska det tältas, vilket jag ser framemot. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Det var nog när jag var scoutledare, som jag gjorde det senast. Kan det vara 20 år sedan?

Tältsemester för mig innebär att jag får vara nära naturen och jag får äta och tillaga mat utomhus. Maten smakar ju så mycket bättre ute. Att campa innebär också att man får dela dusch och toalett med andra. Kanske tillhör just denna bit det sämsta med campinglivet. Det är bäst att ha införskaffat handsprit innan. Och vad skönt det ska bli att få slippa sminka sig och att blåsa håret. Sådant tar ju både tid och energi. Vi får en skön semester, det är jag helt övertygad om! Få se nu....Borde inte jag och min man skaffa oss varsin matchande träningsoverall innan? Kanske en sådan här.


4 kommentarer:

 1. Hejsan, hörru vilken härlig blogg du har! :)

  Nu är ännu en tävling igång på bloggen och det är lika enkelt som vanligt att delta. kika in! :) kram

  SvaraRadera
 2. Jag antar att det blir en cykelsemester med tältande eller? Nice! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om det blir med cykel eller inte ännu. Kanske vi hyr cykel på plats i så fall.

   Radera
 3. Jag har inte tältat sedan tonåren. Vad jag minns är myror, huvudvärk och blött i tältet. Jag har inte vågat tälta sedan dess. Per vill att vi ska tälta i fjällen men jag vägrar. Där finns ju även djur som tex björnar (hjälp) och allt är kolsvart och öde. Jag tror att jag är en mes faktiskt. Haha! Men ni får det säkert jättehärligt bara det är fint väder. Tältplatser har ju allt man behöver också. Ett tips är att campa på Fårö vid Sudersands strand (en oändligt lång och fin strand med vit sand som är som mjöl). Där kan man hyra cykel och uppleva den vackra ön. Vi har hyrt stuga där många somrar.
  <3

  SvaraRadera