fredag 5 juli 2013

En träff med syjuntan idag


I eftermiddag/kväll har jag träffat syjuntan, de bästa tjejerna som jag känt sedan barnsben. Vi är 7 st "medlemmar", som turas om att ordna en träff. I början sågs vi en gång i månaden, men nu kan det bli ett större hopp mellan gångerna vi ses. Vi blev idag bjudna på en jättegod laxlasagne med god sallad till. Eftersom värdinnan dessutom fyllde år idag, fick god jordgubbstårta till efterrätt. 
Visste ni att man kan hyra kaniner? Så smart om ens ungar vill ha ett husdjur, för då kan man ju testa och se en period. Jag var bara tvungen att gosa med kaninen en liten stund.

15 kommentarer:

 1. Vill med ha syjunta =) Kramar

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack detsamma! Tyvärr gör jag inte bloglovinbyten.. :)

  SvaraRadera
 3. Tack för titten inne hos mej!! :))
  Yambo är en Hovawart ser jag!! vi har åxå haft en sådan, en svart ;)) Lucas♥ tyvärr blev vår ena son allergisk så Lucas fick byta familj när han vara 2 år, fast inte längre än till grannen♥
  Han gick under namnet "gladingen" på Brukshundklubben, gladare än gladast var hans signum♥ fast detta är mååånga år sedan, nämligen 31 år.

  Spännande blogg som jag kommer besöka igen!! :))

  Kram på er♥ /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att du känner till rasen hovawart! Jag får så ofta frågor om Yambo är en stor golden retriever (även av golden-ägare). Yambos pappa var svart och hans mamma var goldenfärgad. Yambo är 8 år och är en snäll och glad kille, som är lätt att tycka om.

   Radera
 4. Vad trevligt det låter. Hyra kanin? Det har jag aldrig hört, men är det bra? Ha en fin lördag. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om det är så bra för kaninen, om den får bo på många ställen, mendet är ju bra för familjer som funderar på att skaffa kanin.

   Radera
 5. Men så härligt!!

  Nix...har aldrig hört att man kan hyra kaniner. Vilken bra idé!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 6. Ha ha, toksmart med hyrkanin!! =)

  SvaraRadera
 7. Hej där och tack för titten på min blogg...jordgubbstårta kan man allt eller iallafall jag äta massor av...gubbarna i alla dess former e sååå gott! =) Härligt att ha den kontakten med barndomsvännerna..ha en skön lördag...ska åka till Västervik och spendera några timmar, har inte varit där sen jag var liten så kanske får en härlig nostalgitripp idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv har jag bott i Kalmar under min studietid. Där stormtrivdes jag! Om jag inte minns helt fel, blev det någon tur till Västervik under de åren.

   Radera
 8. Så mysigt & vilket fint bildkollage :)
  /Kramar annmi i solen

  SvaraRadera
 9. Haha, hade ingen aning att man kunde hyra kaniner :)

  SvaraRadera