torsdag 11 juli 2013

Levt campinglivDetta har vi fått njuta av ett par dagar. Att leva campingliv på Öland har varit fantastiskt! Det sägs att ens äktenskap prövas iochmed att uppsättning av tält och allt vad det innebär. Vi klarade det med bravur! Det är för att vår kärlek är så stark. Jag kan tänka mig att göra om det.   Tidigare har jag varit scout och sovit i vindskydd, men det var första gången jag campade.


Vi har både grillat vår mat och vi har använt gasolköket. Tänk att makaroner och köttbullar kan smaka så gott! Vi har kommit fram till att all mat smakar så mycket bättre utomhus. Utomhusluften måste vara den bästa kryddan.

Hursomhelst är vi nu på väg hem till alla bekvämligheter.


10 kommentarer:

 1. Åh, vad kul att höra! Vi rullar mot Öland imorgon för att campa en vecka! Iofs lite bekvämare camping kanske... Var nånstans på Öland var ni?

  SvaraRadera
 2. Mysig blogg du har. Sitter i husvagnen i Landskrona och myser. Har även campat med gasolkök m.m.m. Det var okey det med.
  Kram från Nickan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar min blogg. Visst är det skönt med camping?

   Radera
 3. Mycket trevlig blogg du har. Sitter i husvagn och myser. Har även campat med tält, gasolkök m.m. Mysigt det med. Trevlig sommar från Nickan.

  SvaraRadera
 4. Allt smakar så mycket bättre utomhus. Ha det fortsatt bra. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vad härligt, vi kom hem igår efter en vecka på Öland, vart var ni någonstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte läste mina senare inlägg, för där stod det var vi bodde. Hursomhelst bodde vi på Sonjas camping utanför Löttorp. Det var jättebra!

   Radera