måndag 22 juli 2013

Nya vanor

Ägg, avokado och räkor. Så gott!
Både jag och min man har skärpt till oss vad det gäller mat- och träningsvanor. Vi älskar att titta på Du blir vad du äter med Anna Skipper. Vi lyssnar och tar in. Det vi tycker om lagar vi till och vi äter mer regelbundet. På morgonen tar vi linfröolja. Det smakar inte så illa, som jag först trodde.  
Min största last har alltid varit choklad, men jag har inte haft något chokladsug den senaste veckan. Dock vet jag inte om värmen också påverkar. Det enda mindre nyttiga jag kan bli sugen på nu, är glass. 

I förra veckan tränade jag 4 dagar och jag hoppas att träningsfrekvensen kommer att fortsätta. Jag hoppas också att våra nya kostvanor  kommer att hålla i sig. Vi äter nyttigare och jag är heller aldrig hungrig. Tyvärr har det dock inte visat sig någonting på vågen ännu. Jag blir så trött på mig själv, för att jag helst vill se ett viktras på en gång. Någon som känner igen sig? Jag tror jag får tänka mer långsiktigt. Det är de små förändringarna som gör det!

17 kommentarer:

 1. Hejja er !! Jag är rätt duktig med träningen ( förutom i turkiet då, men där var det för varmt ) men maten... Herregud säger jag bara.
  Hur svårt ska det egentligen vara att hålla sig från godis !?
  *suck*

  SvaraRadera
 2. Åhh va gott!! ska på räkfrossa på onsdag, längtar!!

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. OM jag känner igen mig!Jag tror jag har svårast i världen för att gå ner i vikt! Tappade dock 2,8 kg på en kurs med hårdträning o slowcarbfood nu i juni men nu är det svårt igen när det är semester.

  Kämpa på!

  Kram

  SvaraRadera
 4. har bara en vecka och den börjar gälla på söndag *:)

  SvaraRadera
 5. Så gottit **mumms** & duktiga ni är,skönt att ni är båda lika :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 6. Mums vad gott det ser ut. Såna läckerheter kan lätt bli nya vanor.

  SvaraRadera
 7. Ja Anna Skipper är riktigt bra! :-)

  SvaraRadera
 8. Bra tänkt!
  Det finns så mycket nyttig och god man som man glömmer bort. :)

  SvaraRadera
 9. Mums vad gott! Jag gillar också Anna Skipper och hennes supergoda recept!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 10. Ha ha, klart man vill ha resultat genast;) Duktig är du!!

  SvaraRadera
 11. VAd gott det ser ut! Bra inställning ni har. Jag ska med försöka skärpa mig efter semestern...:) Kram

  SvaraRadera
 12. Ja låt det ta sin tid, från början kan man samla på sig vätska vilket gör att det inte syns så mycket. Mät, gå på känslan och sluta stressa, för stress påverkar vikten och allt möjligt mycket med.
  SV: Ja verkligen! Melon smakar sommar! :)

  SvaraRadera
 13. Det ska ta tid för att bli ett hållbart resultat, men jag förstår dig, helst vill man att allt ska falla bort på en gång.

  SvaraRadera
 14. Vad duktiga ni är med era nyttiga vanor! Lycka till och hoppas det ger resultat på sikt! För mig har det varit totalt tvärtom i sommar och jag har helt kommit av mig med min träning för jag har känt mig så trött och sliten.

  SvaraRadera
 15. Vad duktiga ni är då =)
  Med lite kamp, så kommer resultatet snabbare än du tror.

  SvaraRadera
 16. Mums, vad gott det ser ut! :) Kram

  SvaraRadera
 17. Mät dig och skit i vågen ett tag, det brukar hjälpa! Ibland blir man så låst på siffror och så, bättre att bara köra på och hålla koll på hur man mår! Jag gillar också du är vad du äter :-) Jag har testat linfröolja... men gott, näää.. usch!

  SvaraRadera