fredag 19 juli 2013

Uti Kalmare stad


Idag är det redan en hel vecka sedan vi kom hem från vår Ölandsresa. På väg hem stannade vi till i Kalmar (såklart!). I Kalmar bodde jag i 3.5 år för studier. Jag stormtrivdes verkligen där, även om jag visste att jag skulle hem till västkusten igen efter studietiden. Jag tycker fortfarande att det är en mycket vacker stad. Skulle jag någonsin bli tvungen att flytta till en stad minst 30 mil bort, så skulle det definitivt bli till Kalmar.

Om du inte bor där du bor, var skulle du vilja bo då?

8 kommentarer:

 1. Jag hade gärna bott i värmland eller norrland, så himla fin natur där! :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :)

  Härliga bilder du också lagt upp. Fin stad som jag dock inte besökt så mycket, mest åkt igenom.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Härliga foto...Min Micke har bott i Ksalmar :)
  Hm...Jag vill ju inte flytta men Om skulle det nog bli Simrishamn tror jag ;)

  //Annmi

  SvaraRadera
 4. Fina bilder från Kalmar! Vi hamnade ju förresten på Sonjas camping i några dagar, eftersom den första campingen vi åkte till inte var kul alls... Sonjas var vi nöjda med! Men just nu står vi i Borgholm, och snart rullar vi uppåt igen.

  SvaraRadera
 5. skulle jag inte bo i närheten av sthlm skulle jag välja att bo i ett annat land faktiskt.

  SvaraRadera
 6. Ingen annan stad än Göteborg här i Sverige i alla fall, men annars hade jag velat bo i ett land där det var soligt och varmt året runt! :)

  SvaraRadera
 7. Älskar Kalmar! Saknar vår tid där! Jag hade valt att bosätta mig i Karlstad. Luleå eller Göteborg om jag bytt stad. Kram

  SvaraRadera