lördag 3 augusti 2013

Bästa citatet hos Johanna!

Visst är detta ett bra citat? Sådana här bra citat läser jag dagligen hos Johanna. Det är en ung tjej, som är fantastiskt duktig på att skapa fina inlägg och serier. Hennes blogg vänder sig kanske inte i första hand min åldersgrupp, men jag kan inte låta bli att tycka att Johannas blogg inspirerar ändå. Jag tycker det var så roligt, när hon berättade att hon kommit in på arkitektubildningenKungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Det är ytterligare bevis på att det är en smart tjej!

18 kommentarer:

 1. Åh hennes blogg är otroligt bra!

  sv: ja det var de :D
  kramis♥

  SvaraRadera
 2. Sv: Visst är dom :')
  Åh Johanna är underbar läser hennes blogg varje dag <3

  Btw. Ställ gärna några frågor på min frågestund :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser också hennes blogg dagligen.

   Radera
 3. Verkligen ett bra citat...Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Åh jag gillar verkligen hennes blogg! Jag tycker det är grymt att hon är så smart och bloggar om det, hon lägger liksom upp sina sjukt svåra mattekurser och hur det ser ut när hon pluggar, ger pluggtips osv. Jättekul! :D

  SvaraRadera
 5. sv; ja visst, följ oss och säg vilket nummer du blev så gör vi samma :)

  SvaraRadera
 6. Mycket bra citat! Jag ska gå in o läsa.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Bra citat - tänkvärt! Får kolla in hennes blogg, kram Suss

  SvaraRadera
 8. Bra citat! Kan bara instämma. Tack för bloggtipset!

  SvaraRadera