torsdag 29 augusti 2013

Dagens YouTube-klipp

Är det någon som känner igen sig i videoklippet?! Klart att jag själv kan känna igen mig i vissa frekvenser. Jag njuter dock av fågelkvitter och vacker natur framför att prata i mobilen. Dock känns det alltid nödvändigt att åtminstone ha med sig sin mobil överallt. För säkerhets skull.

Rösta på mitt bidrag!

8 kommentarer:

 1. Ja chokladkakan är ljuvligt god! Den rekommenderar jag till fullo :)

  Ha en trevlig torsdag!

  SvaraRadera
 2. Nä jag känner inte igen mig faktiskt. Ibland passar det inte med mobil och då svarar inte jag om det inte är så att det gäller mina barn eller så....men visst är det ett sant klipp. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hemskt egentligen. Att man glömmer att leva i nuet och ta till vara på ögonblick!

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen mycket i omgivningarna. Själv ska jag aldrig trilla dit och bli slav i mitt eget liv. Ju äldre jag blir, ju mer inser jag värdet av att leva i nuet med alla sinnen öppna. Sedan kan man vandra in och ut genom möjligheterna också. Där var några bra och skrämmande sekvenser i klippet som borde få en del att haja till och kanske svälja skrattet. Den nya tekniken är här för att stanna, frågan är bara till vilket pris.
  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 5. Åh, herregud, jag känner igen mig mer än jag vill tror jag.. men har börjat och ha en socialmedier "fri" dag och stänga av telefonen på kvällarna.. känns bra och bara vara och inte vara tillgänglig heeeela tiden;)

  Kram
  Jenny

  SvaraRadera