torsdag 1 augusti 2013

Dags för ett träningspass
Vilken vältränad valross!!!

18 kommentarer:

 1. Ha, ha, kul video!

  Svar: Kul att du gillar min cykelväska, jag är själv väldigt förtjust i den.

  När det gäller vikten så vet jag inte riktigt. Jag tycker det är rätt hopplöst själv. Jag har väl i o för sig gått ner en del (i år igen som jag troligtvis går upp igen....)Sista omgången med träning och mat enligt 4-timmarskroppen funkade ju faktiskt bra. Jag gick ner 2,8 kg på 4 veckor och minskade väl 7 cm i midjan. Nu när det är semester så har jag fuskat mkt igen så nu vet jag inte var jag står. Vågar inte ställa mig på vågen. Googla på 4-timmarskroppen så hittar du info om vad du får äta. Det är rätt enahanda o tråkigt o med bönor till varje mål men det funkar. Dessutom får man ha en frossardag i veckan då man får äta vad man vill. Jag tror jag ska köra 2 såna veckor nu igen när jag börjar jobba.

  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om 4-timmarskroppen! Jag får kolla in det lite närmare.

   Radera
 2. sv: Åh tack snäll du!! Ha en fin dag, kram :)

  SvaraRadera
 3. sv: Det var supergott, smöret bara smäääälte in i dem :D

  SvaraRadera
 4. hahahha skön!!! Lycka till med träningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket! Dagens träning gick kanon!

   Radera
 5. Sv; Oj, varför har du chokladförbud då? :O Kramisar Carro

  SvaraRadera
 6. Du har ju skrivit om gruppträning men hade ingen aning om att det var så här det såg ut. Vart kan man anmäla sig?

  SvaraRadera
 7. Oj, jag skulle nog inte lita riktigt på den bjässen!

  SvaraRadera
 8. Tur det finns träningskompisar till alla...hehe:)

  Tack, det är härligt med dessa sköna sommarkvällar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, det finns träningskompisar till alla!

   Radera